Kayganlaşan yolda otomobil karşı şeride geçip takla attı: 3 yaralı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.02.2024 - 01:05, Güncelleme: 15.02.2024 - 00:41 897+ kez okundu.
 

Kayganlaşan yolda otomobil karşı şeride geçip takla attı: 3 yaralı

Kayganlaşan yolda otomobil karşı şeride geçip takla attı: 3 yaralı

Düzce’de sağanak yağış sebebi ile kayganlaşan yolda otomobil karşı şeride geçip takla attı. Kazada 3 kişi yaralandı.Kaza Çerkez Taşköprü sapağında meydana geldi. Alınan bilgilere göre Düzce’den Gölyaka istikametine seyir halinde olan Tunahan C. idaresindeki 34 BDP 826 plakalı otomobil kavşağa girdiğinde kayganlaşan yolda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çıkarak takla atıp karşı şeride geçti. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada otomobil sürücüsü Tunahan C., Emirhan C. ve Kerem B. yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Kaza sebebi ile tek şeritten verilen yol araçların kaldırılmasının ardından normal seyrine döndü. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.
Kayganlaşan yolda otomobil karşı şeride geçip takla attı: 3 yaralı
Düzce’de sağanak yağış sebebi ile kayganlaşan yolda otomobil karşı şeride geçip takla attı. Kazada 3 kişi yaralandı.
Kaza Çerkez Taşköprü sapağında meydana geldi. Alınan bilgilere göre Düzce’den Gölyaka istikametine seyir halinde olan Tunahan C. idaresindeki 34 BDP 826 plakalı otomobil kavşağa girdiğinde kayganlaşan yolda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çıkarak takla atıp karşı şeride geçti. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada otomobil sürücüsü Tunahan C., Emirhan C. ve Kerem B. yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Kaza sebebi ile tek şeritten verilen yol araçların kaldırılmasının ardından normal seyrine döndü. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Düzce HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.