Kayseri'de hızlı tren ihalesi sonuçlandı

Ekonomi 16.01.2022 - 15:06, Güncelleme: 16.01.2022 - 23:50 1618+ kez okundu.
 

Kayseri'de hızlı tren ihalesi sonuçlandı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, hızlı tren ihalesinin yapıldığını ve sonuçlandığını açıkladı.

(Kayseri İGFA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, hızlı tren ile ilgili müjdeyi Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın 39. Olağan Genel Kurulu’nda verdi.   Hızlı tren ihalesinin yapıldığını duyuran Başkan Büyükkılıç, “Şehrimizde çok güzel gelişmeler oluyor. Hızlı trenimizin ihalesi yapıldı, ilgili konsorsiyum açıklandı. Sayın Cumhurbaşkanımıza, Ulaştırma Bakanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum, hayırlı uğurlu olsun” dedi.   Hatırlanacağı gibi Kayseri-Yerköy hızlı tren yapım ihalesini Doğuş-Çelikler ve Özkar konsorsiyumunun kazandığı açıklanmıştı.  Kavşak düzenlemelerden, alternatif yollara, akıllı şehircilik projeleriyle bu şehrin daha yaşanılabilir olması için büyük gayret gösterdiklerini ifade etti.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, hızlı tren ihalesinin yapıldığını ve sonuçlandığını açıkladı.

( Kayseri İGFA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, tren " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">hızlı tren ile ilgili müjdeyi Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın 39. Olağan Genel Kurulu’nda verdi.

 

tren " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Hızlı tren ihalesinin yapıldığını duyuran Başkan Büyükkılıç, “Şehrimizde çok güzel gelişmeler oluyor. Hızlı trenimizin ihalesi yapıldı, ilgili konsorsiyum açıklandı. Sayın Cumhurbaşkanımıza, Ulaştırma Bakanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum, hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

Hatırlanacağı gibi Kayseri-Yerköy tren " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">hızlı tren yapım ihalesini Doğuş-Çelikler ve Özkar konsorsiyumunun kazandığı açıklanmıştı.  Kavşak düzenlemelerden, alternatif yollara, akıllı şehircilik projeleriyle bu şehrin daha yaşanılabilir olması için büyük gayret gösterdiklerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.