Kazdağları'nda kar yağışı devam ediyor

Yaşam 18.12.2021 - 14:53, Güncelleme: 18.12.2021 - 14:53 561+ kez okundu.
 

Kazdağları'nda kar yağışı devam ediyor

Kazdağları’nda geçtiğimiz gün başlayan kar yağışı şiddetini artırarak devam ediyor.

Kazdağları'nda geçtiğimiz gün başlayan kar yağışı şiddetini artırarak devam ediyor. Balıkesir'in Edremit ilçesi ile Çanakkale'nin Yenice ilçelerini bağlayan kara yolunu açık tutmak için Edremit Belediyesi ve Karayolları ekipleri seferber oldu.   Geçtiğimiz gün başlayan ve öğle saatlerinde şiddetini artıran kar yağışı Kazdağları'nda hayatı olumsuz etkiliyor. Kar yüksek kesimlerde 20 santimetreyi geçti. Kar yağışı ile birlikte poyraz da bölgede etkili oluyor. Edremit Belediyesi Fen İşlerine bağlık grayder, kepçe ve pikap, Edremit ve Yenice Karayolları tuzlama ve küreme ekipleri, yolu açık tutmak için çalışıyor. Şiddetli yağışa rağmen ekiplerin başarılı çalışması ile trafik akmaya devam ediyor. Ekipler bu yol kesiminde sürücülerin kar lastiği, kar zinciri gibi ekipmanlar olmadan yola çıkmamalarını istiyor. Kar yağışının sabah saatlerinde etkisini azaltması bekleniyor.  
Kazdağları’nda geçtiğimiz gün başlayan kar yağışı şiddetini artırarak devam ediyor.

Kazdağları'nda geçtiğimiz gün başlayan kar yağışı şiddetini artırarak devam ediyor. Balıkesir'in Edremit ilçesi ile Çanakkale'nin Yenice ilçelerini bağlayan kara yolunu açık tutmak için Edremit Belediyesi ve Karayolları ekipleri seferber oldu.

 

Geçtiğimiz gün başlayan ve öğle saatlerinde şiddetini artıran kar yağışı Kazdağları'nda hayatı olumsuz etkiliyor. Kar yüksek kesimlerde 20 santimetreyi geçti. Kar yağışı ile birlikte poyraz da bölgede etkili oluyor. Edremit Belediyesi Fen İşlerine bağlık grayder, kepçe ve pikap, Edremit ve Yenice Karayolları tuzlama ve küreme ekipleri, yolu açık tutmak için çalışıyor. Şiddetli yağışa rağmen ekiplerin başarılı çalışması ile trafik akmaya devam ediyor. Ekipler bu yol kesiminde sürücülerin kar lastiği, kar zinciri gibi ekipmanlar olmadan yola çıkmamalarını istiyor. Kar yağışının sabah saatlerinde etkisini azaltması bekleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.