Kepez'de yeni yıl coşkusu

Yaşam 02.01.2022 - 13:09, Güncelleme: 02.01.2022 - 13:09 1125+ kez okundu.
 

Kepez'de yeni yıl coşkusu

Kepez Belediyesi tarafından, yeni yıl coşkusu sokaklara taşındı. Yılbaşı Sokağı’nda gerçekleşen Ece Mumay konserine çok sayıda vatandaş katıldı. Mumay’ın performansı ise akıllarda kaldı.

Genç şarkıcı, Ece Mumay yeni yıl coşkusunu Kepezlilerle yaşadı. Kepez Belediyesi tarafından, her yılbaşı gerçekleştirilen yılbaşı organizasyonuna bir yenisi daha eklenmiş oldu. Yılbaşı akşamı erken saatlerde, Yılbaşı Sokağı’nda hazırlıklar tamamlandı. Ece Mumay, Kepezlilere unutulmaz bir konser yaşatırken, konserin sonunda ise Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan tarafından kendisine çiçek takdimi yapıldı. Kepez Belediyesi tarafından konuyla ilgili yapılan paylaşımda, “Mutlu yıllar Kepez. Yeni yılı Ece Mumay konseriyle, hep birlikte coşkuyla kutladık” ifadeleri kullanıldı.  
Kepez Belediyesi tarafından, yeni yıl coşkusu sokaklara taşındı. Yılbaşı Sokağı’nda gerçekleşen Ece Mumay konserine çok sayıda vatandaş katıldı. Mumay’ın performansı ise akıllarda kaldı.

Genç şarkıcı, Ece Mumay yeni yıl coşkusunu Kepezlilerle yaşadı. Kepez Belediyesi tarafından, her yılbaşı gerçekleştirilen yılbaşı organizasyonuna bir yenisi daha eklenmiş oldu. Yılbaşı akşamı erken saatlerde, Yılbaşı Sokağı’nda hazırlıklar tamamlandı. Ece Mumay, Kepezlilere unutulmaz bir konser yaşatırken, konserin sonunda ise Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan tarafından kendisine çiçek takdimi yapıldı.

Kepez Belediyesi tarafından konuyla ilgili yapılan paylaşımda, “Mutlu yıllar Kepez. Yeni yılı Ece Mumay konseriyle, hep birlikte coşkuyla kutladık” ifadeleri kullanıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.