Kocaeli'nde yangın için güvenlik eğitimi

22.10.2021 - 11:29, Güncelleme: 22.10.2021 - 11:29 884+ kez okundu.
 

Kocaeli'nde yangın için güvenlik eğitimi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı KO-MEK Kursiyer ve eğitimlerine çevrimiçi “Yangın Güvenliği Eğitimi” verdiKOCAELİ(İGFA)- Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ile KO-MEK Kariyer Akademi işbirliğiyle ile online olarak verilen 'Yangın Güvenliği Eğitimi'nde, kursiyer ve eğitimcilere yangın nedenleri, oluşabilecek yangınlar, yangın önlemleri ve yangın esnasında hareket tarzı başta olmak üzere çeşitli konularda bilgiler verildi. İşbirliği kapsamında kurs merkezleri başta olmak üzere eğitim çalışmalarına devam edilecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı KO-MEK Kursiyer ve eğitimlerine çevrimiçi “Yangın Güvenliği Eğitimi” verdi

KOCAELİ(İGFA)- Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ile KO-MEK Kariyer Akademi işbirliğiyle ile online olarak verilen 'Yangın Güvenliği Eğitimi'nde, kursiyer ve eğitimcilere yangın nedenleri, oluşabilecek yangınlar, yangın önlemleri ve yangın esnasında hareket tarzı başta olmak üzere çeşitli konularda bilgiler verildi.

İşbirliği kapsamında kurs merkezleri başta olmak üzere eğitim çalışmalarına devam edilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.