Körfez’den Kahramanmaraş’a Kardeşlik Parkı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.03.2023 - 09:43, Güncelleme: 05.03.2023 - 09:38 680+ kez okundu.
 

Körfez’den Kahramanmaraş’a Kardeşlik Parkı

Körfez’den Kahramanmaraş’a Kardeşlik Parkı

Körfez Belediyesi, Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesine "Kardeşlik Parkı" inşa ediyor.Deprem felaketinin yaşandığı Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesinde yaraların sarılması için çalışan Körfez Belediyesi, Tavşantepe bölgesinde Kocaeli Ticaret Odası tarafından oluşturulan çadır kente park inşa ediyor. Geçtiğimiz hafta çadır kenti ziyaret eden Belediye Başkanı Şener Söğüt, çocukların park isteğinin yerine getirilmesi talimatını vermişti. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de bölgede hızlıca çalışma yürüterek alanı belirledi ve çalışmalara başladı. Oyun gruplarının yer alacağı park için zemin düzenlemesi yapılırken, ismi de "Kardeşlik Parkı" olarak belirlendi.
Körfez’den Kahramanmaraş’a Kardeşlik Parkı
Körfez Belediyesi, Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesine "Kardeşlik Parkı" inşa ediyor.
Deprem felaketinin yaşandığı Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesinde yaraların sarılması için çalışan Körfez Belediyesi, Tavşantepe bölgesinde Kocaeli Ticaret Odası tarafından oluşturulan çadır kente park inşa ediyor. Geçtiğimiz hafta çadır kenti ziyaret eden Belediye Başkanı Şener Söğüt, çocukların park isteğinin yerine getirilmesi talimatını vermişti. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de bölgede hızlıca çalışma yürüterek alanı belirledi ve çalışmalara başladı. Oyun gruplarının yer alacağı park için zemin düzenlemesi yapılırken, ismi de "Kardeşlik Parkı" olarak belirlendi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.