Köyde düzenlenen bayram etkinliği renkli görüntüleri sahne oldu

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.07.2023 - 08:34, Güncelleme: 02.07.2023 - 00:45 1299+ kez okundu.
 

Köyde düzenlenen bayram etkinliği renkli görüntüleri sahne oldu

Köyde düzenlenen bayram etkinliği renkli görüntüleri sahne oldu

Kütahya merkeze bağlı Doğuşah köyünde düzenlenen bayram etkinliği renkli görüntüleri sahne oldu.Her sene kurban bayramının dördüncü günü düzenlenen köyün ’Çambeyi’ diye adlandırılan bölgesinde düzenlenen bayramlaşma programa AK Parti Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı da katıldı.Köylüler, her yıl imece usulü kendi aralarında para toplayıp program düzenleniyor. Köylüler amaçlarının böylesi etkinliklere birlik ve beraberliği daha da pekiştirmek olduğunu ifade ediyorlar.Etkinlikte önce çocuklara sonra yetişkinlere açık havada film gösterisi yapıldı.Programda çocuklar için şişme balonlar etkinlikler mehter takımı gösterisi kıymalı pide ikramı ve çekiliş yapıldı. Çekilişte gram altın, koyun, bisiklet gibi çeşitli hediyeler sahiplerini buldu.İp çekme ve mehter gösterisi en çok ilgi gören etkinlikler oldu. Programa 3 bine yakın kişi katılım sağladığı belirtildi.
Köyde düzenlenen bayram etkinliği renkli görüntüleri sahne oldu
Kütahya merkeze bağlı Doğuşah köyünde düzenlenen bayram etkinliği renkli görüntüleri sahne oldu.
Her sene kurban bayramının dördüncü günü düzenlenen köyün ’Çambeyi’ diye adlandırılan bölgesinde düzenlenen bayramlaşma programa AK Parti Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı da katıldı.
Köylüler, her yıl imece usulü kendi aralarında para toplayıp program düzenleniyor. Köylüler amaçlarının böylesi etkinliklere birlik ve beraberliği daha da pekiştirmek olduğunu ifade ediyorlar.
Etkinlikte önce çocuklara sonra yetişkinlere açık havada film gösterisi yapıldı.
Programda çocuklar için şişme balonlar etkinlikler mehter takımı gösterisi kıymalı pide ikramı ve çekiliş yapıldı. Çekilişte gram altın, koyun, bisiklet gibi çeşitli hediyeler sahiplerini buldu.
İp çekme ve mehter gösterisi en çok ilgi gören etkinlikler oldu. Programa 3 bine yakın kişi katılım sağladığı belirtildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.