Küçükkaya'dan Vali Aktaş'a ziyaret

Gündem 27.10.2021 - 16:01, Güncelleme: 27.10.2021 - 16:13 1064+ kez okundu.
 

Küçükkaya'dan Vali Aktaş'a ziyaret

Çanakkale Gazete İmtiyaz Sahibi Gazeteci Ömer Küçükkaya, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile 10 Haziran 2020 tarihinde Çanakkale Valiliğine atanan Vali İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret eden Gazeteci Ömer Küçükkaya; "Öncelikle Cumhuriyet'in 98'nci yaşında Çanakkale'ye yapılan dev kamu yatırımlarından memnuniyet duyduğumuzu belirtmek isterim. Başta 1915 Çanakkale Köprüsü olmak üzere bir çok güzide yatırımda emeğiniz olması bizleri sevindiriyor. Çanakkale ilimizin ilçelerinde ve köylerinde devletimizin en üst temsil makamı olan sizi görmek onur verici. Muhtarları muhtarlıklarda ziyaret etmeniz önemli bir yerel yönetim adımı. Devletimiz ile milletimiz arasında kadim bir gönül köprüsü kuruyorsunuz. Çanakkale Gazete olarak başarılı çalışmalarınızın takipçisi olmaya devam edeceğiz" dedi.   Çanakkale Gazete İmtiyaz Sahibi Gazeteci Ömer Küçükkaya'nın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali İlhami Aktaş; "Çanakkale Gazete olarak kentimize değer katan yayınlarınızdan ötürü sizlere teşekkür ediyorum" dedi.
Çanakkale Gazete İmtiyaz Sahibi Gazeteci Ömer Küçükkaya, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile 10 Haziran 2020 tarihinde Çanakkale Valiliğine atanan Vali İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret eden Gazeteci Ömer Küçükkaya; "Öncelikle Cumhuriyet'in 98'nci yaşında Çanakkale'ye yapılan dev kamu yatırımlarından memnuniyet duyduğumuzu belirtmek isterim. Başta 1915 Çanakkale Köprüsü olmak üzere bir çok güzide yatırımda emeğiniz olması bizleri sevindiriyor. Çanakkale ilimizin ilçelerinde ve köylerinde devletimizin en üst temsil makamı olan sizi görmek onur verici. Muhtarları muhtarlıklarda ziyaret etmeniz önemli bir yerel yönetim adımı. Devletimiz ile milletimiz arasında kadim bir gönül köprüsü kuruyorsunuz. Çanakkale Gazete olarak başarılı çalışmalarınızın takipçisi olmaya devam edeceğiz" dedi.

 

Çanakkale Gazete İmtiyaz Sahibi Gazeteci Ömer Küçükkaya'nın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali İlhami Aktaş; "Çanakkale Gazete olarak kentimize değer katan yayınlarınızdan ötürü sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.