Kütahya’da miniklerden kandil programı

Kültür-Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.02.2024 - 07:14, Güncelleme: 07.02.2024 - 00:09 655+ kez okundu.
 

Kütahya’da miniklerden kandil programı

Kütahya’da miniklerden kandil programı

Kütahya’da Türkiye Diyanet Vakfı Kütahya Şubesi ve Kütahya İl Müftülüğü tarafından Miraç Kandili programı gerçekleştirildi.Kütahya Zafer Meydanında gerçekleşen programda minik Kuran Kursu öğrencileri, şiirler ve dualar okudu. Kandil Programına katılan vatandaşlara çorba ve çay ikram edildi. 200’e yakın Kur’an Kursu öğrencisinin ve il protokolünden birçok ismin katıldığı etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.Resim sergisinin de açıldığı programda konuşan Kütahya Valisi Musa Işın, 6 Şubat depremini hatırlatarak, "Hem devlet olarak depremden gerekli dersleri alacağız, hem de her zaman olduğu gibi milletimizin beraberliğini sağlamak için üzerimize düşen bütün görevleri yapacağız" diye konuştu.Vali Işın ve Kütahya Müftüsü Dr. İrfan Açık programa katılan vatandaşlara teşekkür ederek Kütahyalıların kandilini kutladı.Programdan sonra ellerine kandil ve Türk Bayrağı alan çocuklar aileleri ile birlikte Sevgi Yolundan Ulu Cami’ye kadar yürüdü.
Kütahya’da miniklerden kandil programı
Kütahya’da Türkiye Diyanet Vakfı Kütahya Şubesi ve Kütahya İl Müftülüğü tarafından Miraç Kandili programı gerçekleştirildi.
Kütahya Zafer Meydanında gerçekleşen programda minik Kuran Kursu öğrencileri, şiirler ve dualar okudu. Kandil Programına katılan vatandaşlara çorba ve çay ikram edildi. 200’e yakın Kur’an Kursu öğrencisinin ve il protokolünden birçok ismin katıldığı etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Resim sergisinin de açıldığı programda konuşan Kütahya Valisi Musa Işın, 6 Şubat depremini hatırlatarak, "Hem devlet olarak depremden gerekli dersleri alacağız, hem de her zaman olduğu gibi milletimizin beraberliğini sağlamak için üzerimize düşen bütün görevleri yapacağız" diye konuştu.
Vali Işın ve Kütahya Müftüsü Dr. İrfan Açık programa katılan vatandaşlara teşekkür ederek Kütahyalıların kandilini kutladı.
Programdan sonra ellerine kandil ve Türk Bayrağı alan çocuklar aileleri ile birlikte Sevgi Yolundan Ulu Cami’ye kadar yürüdü.

Kütahya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.