Kuzey Marmara Otoyolu’nda 3 araç birbirine girdi: 2’si ağır 9 yaralı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.10.2023 - 06:41, Güncelleme: 15.10.2023 - 03:16 1405+ kez okundu.
 

Kuzey Marmara Otoyolu’nda 3 araç birbirine girdi: 2’si ağır 9 yaralı

Kuzey Marmara Otoyolu’nda 3 araç birbirine girdi: 2’si ağır 9 yaralı

Kuzey Marmara Otoyolu’nda 3 aracın karıştığı kazada 2’si ağır olmak üzere 9 kişi yaralandı.Kaza saat 02.00 sıralarında Kuzey Marmara Otoyolu Başakşehir istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 07 ANA 871 plakalı aracın şoförü direksiyon hakimiyetini kaybederek 07 HSS 62 plakalı otomobile çarptı. İki aracın birbirine girdiği noktada 34 EMT 219 plakalı bir diğer araç ise önce kaza yapan iki otomobile, ardından bariyerlere çarparak durdu. Kazaya karışan araçlardaki toplam 9 kişinin ikisinin ağır yaralı olduğu öğrenildi.İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yaralı 2 kişi ambulansla hastaneye götürüldü. Diğer yaralılar da olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk edildi.Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.
Kuzey Marmara Otoyolu’nda 3 araç birbirine girdi: 2’si ağır 9 yaralı
Kuzey Marmara Otoyolu’nda 3 aracın karıştığı kazada 2’si ağır olmak üzere 9 kişi yaralandı.

Kaza saat 02.00 sıralarında Kuzey Marmara Otoyolu Başakşehir istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 07 ANA 871 plakalı aracın şoförü direksiyon hakimiyetini kaybederek 07 HSS 62 plakalı otomobile çarptı. İki aracın birbirine girdiği noktada 34 EMT 219 plakalı bir diğer araç ise önce kaza yapan iki otomobile, ardından bariyerlere çarparak durdu. Kazaya karışan araçlardaki toplam 9 kişinin ikisinin ağır yaralı olduğu öğrenildi.
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yaralı 2 kişi ambulansla hastaneye götürüldü. Diğer yaralılar da olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk edildi.
Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.