LÖSEV, Çanakkale’de Mutlu Et paketleri dağıttı

Gündem 22.02.2022 - 18:26, Güncelleme: 22.02.2022 - 18:30 1637+ kez okundu.
 

LÖSEV, Çanakkale’de Mutlu Et paketleri dağıttı

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) Çanakkale’deki lösemi çocukların aileleri ve kanser hastaları ile buluşarak, ‘Mutlu Et’ paketlerin dağıtımını gerçekleştirdi. Yapılan bu dağıtımın önemine değinen Sosyal Hizmetler Sorumlusu Seher Karaca, LÖSEV’e yapılan bağışlar sayesinde bu mutlu anları gerçekleştirebildiklerini belirtti.

Belediye Çalışanları Sosyal Tesislerinde düzenlenen ‘Mutlu Et’ paketlerinin tanıtım etkinliğinde birçok aile LÖSEV yetkilileri ile bir araya gelerek, bilgi aldı. Bursa Bölge Sosyal Hizmetler Sorumlusu Seher Karaca yapılan etkinlikle ilgili olarak, “Lösev olarak ‘Mutlu Et’ paketlerimizin dağıtımını gerçekleştirmeye geldik. Önce Çanakkaleli ailelerimizle bir toplantı gerçekleştirdik. Hem onları daha yakından tanıma fırsatı bulduk, hem de vakfımızın çalışmalarını anlattık. LÖSEV’e yeni katılan ailelerimiz vardı aramızda, o ailelerimize de detaylıca bilgilendirmede bulunduk. Ardından da ‘Mutlu Et’ paketlerimizi ailelerimize dağıtımımızı gerçekleştirdik ve sofralarına şifa olması temennilerinde bulunduk” dedi. 2 aylık periyotlar halinde iletiyorlar Karaca, “LÖSEV ‘Mutlu Et’ paketlerini Kurban Bayramı döneminde almış olduğu kurban bağışı ile iletiyor tüm ailelerimize. Şu anda vakfımıza kayıtlı 60 bin kayıtlı hastamız var. Bu hastaların protein değeri açısından yüksek olduğu için taze et tüketmesi gerekiyor. Bu sebeple belirli periyotlarla içinde kırmızı et bulunan ‘Mutlu Et’ paketlerini ailelerimize iletiyoruz. Projenin isminin ‘Mutlu Et’ çünkü ailelerimiz bu paketlere ulaştığında sofralarında daha mutlu, daha keyifli oluyorlar. Bu şekilde şifa almış oluyor ve bu paketleri 2 aylık periyotlar halinde iletmiş oluyoruz” diye anlattı. Pandemi döneminde eksik bırakmadılar Pandemi döneminde çalışmalarına et kartları ile devam ettiklerini ve bu yardımların kesintisiz sürdürüldüğünü vurgulayan Seher Karaca, “LÖSEV et kartlarının içerisine bakiyeler yükledik ve ailelerimiz kaliteli et ürünlerini, kendilerinin belirledikleri şekilde alarak bu ürünlere ulaşmış oldular. Pandemi döneminde bu şekilde yardımlarımızı ileterek hem onları koruduk hem de kendimizi koruduk. Şimdi de elden dağıtımlarımıza devam ediyoruz” şeklinde konuştu. “Onlara ulaşmak bizim boynumuzun borcu” Karaca, LÖSEV’in tüm kanser hastalarına destek olduğunu bir kez daha hatırlatarak, “Sadece lösemili çocuklara değil, yetişkin çocuk fark etmeksizin tüm kanser tedavisi gören hastalara destek oluyor. Kişiler böyle bir hastalıkla tanışırlarsa veya çevrelerinde böyle bir kişi olursa bize yönlendirsinler. 81 ile desteklerimizi iletiyoruz. Onlara da ulaşmak bizim boynumuzun borcu” ifadelerini kullandı. “Bülten, diş macunu gibi ürünler satmıyoruz” “Biz asla kapı kapı dolaşarak bülten, diş macunu, diş fırçası gibi ürünler satmıyoruz. Bu süreçte lütfen dolandırıcılara inanmasınlar” diyen Karaca, hayır sever vatandaşlar için bağış yollarını şu şekilde anlattı: “Bağış yapmak isteyenler ofisimizi arayabilirler ve bu konu hakkında bilgi alabilirler. Ayrıca internet bankacılığı ile çok rahat bir şekilde ekranlarından bağışlarını gerçekleştirebilirler.”
Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) Çanakkale’deki lösemi çocukların aileleri ve kanser hastaları ile buluşarak, ‘Mutlu Et’ paketlerin dağıtımını gerçekleştirdi. Yapılan bu dağıtımın önemine değinen Sosyal Hizmetler Sorumlusu Seher Karaca, LÖSEV’e yapılan bağışlar sayesinde bu mutlu anları gerçekleştirebildiklerini belirtti.

Belediye Çalışanları Sosyal Tesislerinde düzenlenen ‘Mutlu Et’ paketlerinin tanıtım etkinliğinde birçok aile LÖSEV yetkilileri ile bir araya gelerek, bilgi aldı. Bursa Bölge Sosyal Hizmetler Sorumlusu Seher Karaca yapılan etkinlikle ilgili olarak, “ Lösev olarak ‘Mutlu Et’ paketlerimizin dağıtımını gerçekleştirmeye geldik. Önce Çanakkaleli ailelerimizle bir toplantı gerçekleştirdik. Hem onları daha yakından tanıma fırsatı bulduk, hem de vakfımızın çalışmalarını anlattık. LÖSEV’e yeni katılan ailelerimiz vardı aramızda, o ailelerimize de detaylıca bilgilendirmede bulunduk. Ardından da ‘Mutlu Et’ paketlerimizi ailelerimize dağıtımımızı gerçekleştirdik ve sofralarına şifa olması temennilerinde bulunduk” dedi.

2 aylık periyotlar halinde iletiyorlar

Karaca, “LÖSEV ‘Mutlu Et’ paketlerini Kurban Bayramı döneminde almış olduğu kurban bağışı ile iletiyor tüm ailelerimize. Şu anda vakfımıza kayıtlı 60 bin kayıtlı hastamız var. Bu hastaların protein değeri açısından yüksek olduğu için taze et tüketmesi gerekiyor. Bu sebeple belirli periyotlarla içinde kırmızı et bulunan ‘Mutlu Et’ paketlerini ailelerimize iletiyoruz. Projenin isminin ‘Mutlu Et’ çünkü ailelerimiz bu paketlere ulaştığında sofralarında daha mutlu, daha keyifli oluyorlar. Bu şekilde şifa almış oluyor ve bu paketleri 2 aylık periyotlar halinde iletmiş oluyoruz” diye anlattı.

Pandemi döneminde eksik bırakmadılar

Pandemi döneminde çalışmalarına et kartları ile devam ettiklerini ve bu yardımların kesintisiz sürdürüldüğünü vurgulayan Seher Karaca, “LÖSEV et kartlarının içerisine bakiyeler yükledik ve ailelerimiz kaliteli et ürünlerini, kendilerinin belirledikleri şekilde alarak bu ürünlere ulaşmış oldular. Pandemi döneminde bu şekilde yardımlarımızı ileterek hem onları koruduk hem de kendimizi koruduk. Şimdi de elden dağıtımlarımıza devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

“Onlara ulaşmak bizim boynumuzun borcu”

Karaca, LÖSEV’in tüm kanser hastalarına destek olduğunu bir kez daha hatırlatarak, “Sadece lösemili çocuklara değil, yetişkin çocuk fark etmeksizin tüm kanser tedavisi gören hastalara destek oluyor. Kişiler böyle bir hastalıkla tanışırlarsa veya çevrelerinde böyle bir kişi olursa bize yönlendirsinler. 81 ile desteklerimizi iletiyoruz. Onlara da ulaşmak bizim boynumuzun borcu” ifadelerini kullandı.

“Bülten, diş macunu gibi ürünler satmıyoruz”

“Biz asla kapı kapı dolaşarak bülten, diş macunu, diş fırçası gibi ürünler satmıyoruz. Bu süreçte lütfen dolandırıcılara inanmasınlar” diyen Karaca, hayır sever vatandaşlar için bağış yollarını şu şekilde anlattı: “Bağış yapmak isteyenler ofisimizi arayabilirler ve bu konu hakkında bilgi alabilirler. Ayrıca internet bankacılığı ile çok rahat bir şekilde ekranlarından bağışlarını gerçekleştirebilirler.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.