Makas: Biz istiyoruz ki toplumsal mutabakatı hep beraber tahsis edelim

Siyaset 11.01.2022 - 22:26, Güncelleme: 11.01.2022 - 22:26 1197+ kez okundu.
 

Makas: Biz istiyoruz ki toplumsal mutabakatı hep beraber tahsis edelim

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı, kahvaltılı etkinlik düzenleyerek Çanakkaleli gazeteciler ile bir araya geldi. Etkinlikte konuşan İl Başkanı Makas, “Biz istiyoruz ki toplumsal mutabakatı hep beraber tahsis edelim. Bunun için görüşmelerimizi daha çok sıklaştırabiliriz” ifadelerini kullandı.

Truva Otel’de düzenlenen basın kahvaltısına; şehirdeki yerel gazetelerde çalışan muhabirler ve haber ajanslarının muhabirleri katıldı. İl Başkanı Naim Makas, Siyasi ve Hukuk İşleri Birim Başkanı, İl Başkan Vekili Ömer Faruk Göktürk, İl Belediye Meclis Üyesi Esra Yüksel, İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Karadayı, İl Genel Meclis Üyesi Grup Başkan Vekili Bülent Korkmaz ve İl Gençlik Kolları Başkanı Alperen Uysal basın mensuplarını ağırladı. Etkinlikte konuşma yapan İl Başkanı Naim Makas, “Bugün bu ortama katkı sağlayan sizlere teşekkür ediyoruz, bu anlamlı günü kutluyoruz. Hepimiz demokrasimizin vazgeçilmez olduğunu buluyoruz. Bulunduğumuz her yerde bunun adına mücadele veriyoruz. Demokrasi hepimiz için vazgeçilmezdir fakat bizler şunu da biliyoruz ki; çalışan gazetecilerimiz, basın da demokrasimizin tamamlayıcı unsurlarıdır. Sizin çalışma hayatınızda verdiğiniz emekler, yaptığınız haberler, her türlü koşuldu verdiğiniz emeklerle beraber demokrasimizin tamamlayıcı unsurları haline geliyorsunuz. Dolayısıyla yaptığınız iş bizim için çok kıymetli” dedi. “Tecrübelerinizle örnek teşkil ediyorsunuz” Makas, “Çanakkale’de gelmiş geçmiş, emeği olan büyüklerimiz oldu. Yakın zamanda Biga’da vefat eden Ferit ağabeyimiz var. Kendisine buradan rahmet diliyoruz. Aynı zamanda Mehmet Çelen ağabeyimizi de yakın zamanda kaybettik. Aynı şekilde rahmet diliyoruz. Sizlerin yaptığı iş, bulunduğu dönemde hem önem arz etmekte hem topluma fikir vermekte hem de geçmişten günümüze gelen bütün arkadaşlarımızda olduğu gibi, bir sonraki arkadaşlarımıza tecrübelerinizle örnek teşkil ediyorsunuz. Dolayısıyla yaptığınız işleri önemsiyoruz. Bu anlamda herkesin kendi işini hangi etik kurallar çerçevesinde yaptıysa sizlerin de bu anlamda yapıp, diğer arkadaşlarımızın yetişmesine örnek olmasında rol aldığınızı biliyoruz. Bu yüzden verdiğiniz emekler için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. “Görüşmelerimizi daha çok sıklaştırabiliriz” “Aynı şehirde yaşıyoruz, aynı ortamı paylaşıyoruz” diyen Başkan Makas, “Biz istiyoruz ki toplumsal mutabakatı hep beraber tahsis edelim. Bunun için görüşmelerimizi daha çok sıklaştırabiliriz. Bu anlamda varsa eksikliklerimiz tamamlamakta fayda görüyoruz” şeklinde söyleyerek, konuşmasını tamamladı. Kahvaltının ardından, Ak Parti İl yönetimi ile basın mensupları sohbet ederek, görüş alışverişinde bulundu.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı, kahvaltılı etkinlik düzenleyerek Çanakkaleli gazeteciler ile bir araya geldi. Etkinlikte konuşan İl Başkanı Makas, “Biz istiyoruz ki toplumsal mutabakatı hep beraber tahsis edelim. Bunun için görüşmelerimizi daha çok sıklaştırabiliriz” ifadelerini kullandı.

Truva Otel’de düzenlenen basın kahvaltısına; şehirdeki yerel gazetelerde çalışan muhabirler ve haber ajanslarının muhabirleri katıldı. İl Başkanı Naim Makas, Siyasi ve Hukuk İşleri Birim Başkanı, İl Başkan Vekili Ömer Faruk Göktürk, İl Belediye Meclis Üyesi Esra Yüksel, İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Karadayı, İl Genel Meclis Üyesi Grup Başkan Vekili Bülent Korkmaz ve İl Gençlik Kolları Başkanı Alperen Uysal basın mensuplarını ağırladı.

Etkinlikte konuşma yapan İl Başkanı Naim Makas, “Bugün bu ortama katkı sağlayan sizlere teşekkür ediyoruz, bu anlamlı günü kutluyoruz. Hepimiz demokrasimizin vazgeçilmez olduğunu buluyoruz. Bulunduğumuz her yerde bunun adına mücadele veriyoruz. Demokrasi hepimiz için vazgeçilmezdir fakat bizler şunu da biliyoruz ki; çalışan gazetecilerimiz, basın da demokrasimizin tamamlayıcı unsurlarıdır. Sizin çalışma hayatınızda verdiğiniz emekler, yaptığınız haberler, her türlü koşuldu verdiğiniz emeklerle beraber demokrasimizin tamamlayıcı unsurları haline geliyorsunuz. Dolayısıyla yaptığınız iş bizim için çok kıymetli” dedi.

“Tecrübelerinizle örnek teşkil ediyorsunuz”

Makas, “Çanakkale’de gelmiş geçmiş, emeği olan büyüklerimiz oldu. Yakın zamanda Biga’da vefat eden Ferit ağabeyimiz var. Kendisine buradan rahmet diliyoruz. Aynı zamanda Mehmet Çelen ağabeyimizi de yakın zamanda kaybettik. Aynı şekilde rahmet diliyoruz. Sizlerin yaptığı iş, bulunduğu dönemde hem önem arz etmekte hem topluma fikir vermekte hem de geçmişten günümüze gelen bütün arkadaşlarımızda olduğu gibi, bir sonraki arkadaşlarımıza tecrübelerinizle örnek teşkil ediyorsunuz. Dolayısıyla yaptığınız işleri önemsiyoruz. Bu anlamda herkesin kendi işini hangi etik kurallar çerçevesinde yaptıysa sizlerin de bu anlamda yapıp, diğer arkadaşlarımızın yetişmesine örnek olmasında rol aldığınızı biliyoruz. Bu yüzden verdiğiniz emekler için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“Görüşmelerimizi daha çok sıklaştırabiliriz”

“Aynı şehirde yaşıyoruz, aynı ortamı paylaşıyoruz” diyen Başkan Makas, “Biz istiyoruz ki toplumsal mutabakatı hep beraber tahsis edelim. Bunun için görüşmelerimizi daha çok sıklaştırabiliriz. Bu anlamda varsa eksikliklerimiz tamamlamakta fayda görüyoruz” şeklinde söyleyerek, konuşmasını tamamladı.

Kahvaltının ardından, Ak Parti İl yönetimi ile basın mensupları sohbet ederek, görüş alışverişinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.