Makas: Yüzüncü Yılda daha Güçlü bir Çanakkale inşa edeceğiz

Siyaset 31.12.2022 - 11:51, Güncelleme: 31.12.2022 - 11:51 586+ kez okundu.
 

Makas: Yüzüncü Yılda daha Güçlü bir Çanakkale inşa edeceğiz

Adalet ve Kalkınma Partisi Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, 2023 yılı ile ilgili mesaj yayımladı. Makas mesajında; 2023 hedeflerimiz doğrultusunda şehrimizi yatırım ve hizmetlerle daha gelişen bir kent olması için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, "2022 yılında Çanakkale’mizi her alanda en yukarılara taşıyacak sayısız projelere imza attık. 18 Mart tarihinde Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle açılışını gerçekleştirdiğimiz 1915 Çanakkale Köprüsü gibi" diyerek 2023 yılında daha güçlü bir Çanakkale inşa edeceklerini ifade etti.  Adalet ve Kalkınma Partisi Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, yayımladığı 2023 yılı mesajında şunları söyledi: "AK kadrolarımızla birlikte 21 yıl önce olduğu gibi şehrimize ve ülkemize hizmet için çıktığımız bu yolda Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde inandığımız yolda durmadan, yorulmadan yürümeye, koşmaya devam ediyoruz. AK teşkilatların en önemli hedefi bu kadim şehre ve insanlarına hizmet etmek. Bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürürken Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan ve Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu’nun büyük destekleriyle şehrimiz ekonomiden tarıma, kültürden turizme kadar her alanda gelişmeye ve büyümeye devam ediyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ilçe ilçe, köy köy ziyaretlerimizi gerçekleştirip; çalınmadık kapı, girilmedik ev, selam verilmeyen işyeri bırakmamaya çalışıyoruz. Hemşehrilerimizin her zaman yanında olmak, onlara her alanda destek vermek için AK teşkilatlarımız ve AK belediyelerimiz olarak durmadan yorulmadan gece gündüz çalışıyoruz. Bizler biliyoruz ki kadim şehrimiz Çanakkale’mizde yaşayan her bir vatandaşımız hizmetin en iyilerine layık. 2022 yılında şehrimize kazandırdığımız Çanakkale’mizi her alanda en yukarılara taşıyacak sayısız projelere imza attık. 18 Mart tarihinde Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle açılışını gerçekleştirdiğimiz 1915 Çanakkale Köprüsü gibi. Dünyanın en uzun orta açıklıklı köprüsü olan 1915 Çanakkale Köprü’müz şehrimize; sanayi, tarım, turizm gibi pek çok alanda büyük katkılar sağladı. Bununla birlikte Ekim ayında yapımı biten Assos ve Troya Tünelleri’nin de hemşehrilerimizin hizmetine sunmuş olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Türkiye’nin 100. Yılına girerken 2023 hedeflerimiz doğrultusunda ilk günkü heyecanımızla ve memleketimize olan aşkımızla şehrimizi yatırım ve hizmetlerle daha gelişen bir kent olması için çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle 2023 yılının, birlik ve beraberlik içerisinde milletimize sağlık, huzur ve başarı getirmesini temenni ediyor, tüm hemşehrilerimizin ve ülkemizin yeni yılını kutluyoruz."
Adalet ve Kalkınma Partisi Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, 2023 yılı ile ilgili mesaj yayımladı. Makas mesajında; 2023 hedeflerimiz doğrultusunda şehrimizi yatırım ve hizmetlerle daha gelişen bir kent olması için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, "2022 yılında Çanakkale’mizi her alanda en yukarılara taşıyacak sayısız projelere imza attık. 18 Mart tarihinde Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle açılışını gerçekleştirdiğimiz 1915 Çanakkale Köprüsü gibi" diyerek 2023 yılında daha güçlü bir Çanakkale inşa edeceklerini ifade etti. 

Adalet ve Kalkınma Partisi Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, yayımladığı 2023 yılı mesajında şunları söyledi:

"AK kadrolarımızla birlikte 21 yıl önce olduğu gibi şehrimize ve ülkemize hizmet için çıktığımız bu yolda Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde inandığımız yolda durmadan, yorulmadan yürümeye, koşmaya devam ediyoruz. AK teşkilatların en önemli hedefi bu kadim şehre ve insanlarına hizmet etmek. Bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürürken Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan ve Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu’nun büyük destekleriyle şehrimiz ekonomiden tarıma, kültürden turizme kadar her alanda gelişmeye ve büyümeye devam ediyor.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ilçe ilçe, köy köy ziyaretlerimizi gerçekleştirip; çalınmadık kapı, girilmedik ev, selam verilmeyen işyeri bırakmamaya çalışıyoruz. Hemşehrilerimizin her zaman yanında olmak, onlara her alanda destek vermek için AK teşkilatlarımız ve AK belediyelerimiz olarak durmadan yorulmadan gece gündüz çalışıyoruz. Bizler biliyoruz ki kadim şehrimiz Çanakkale’mizde yaşayan her bir vatandaşımız hizmetin en iyilerine layık.

2022 yılında şehrimize kazandırdığımız Çanakkale’mizi her alanda en yukarılara taşıyacak sayısız projelere imza attık. 18 Mart tarihinde Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle açılışını gerçekleştirdiğimiz 1915 Çanakkale Köprüsü gibi. Dünyanın en uzun orta açıklıklı köprüsü olan 1915 Çanakkale Köprü’müz şehrimize; sanayi, tarım, turizm gibi pek çok alanda büyük katkılar sağladı. Bununla birlikte Ekim ayında yapımı biten Assos ve Troya Tünelleri’nin de hemşehrilerimizin hizmetine sunmuş olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz.

Türkiye’nin 100. Yılına girerken 2023 hedeflerimiz doğrultusunda ilk günkü heyecanımızla ve memleketimize olan aşkımızla şehrimizi yatırım ve hizmetlerle daha gelişen bir kent olması için çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle 2023 yılının, birlik ve beraberlik içerisinde milletimize sağlık, huzur ve başarı getirmesini temenni ediyor, tüm hemşehrilerimizin ve ülkemizin yeni yılını kutluyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.