Malatya’da yoğun sis etkili oluyor

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.12.2023 - 11:59, Güncelleme: 31.12.2023 - 09:57 2885+ kez okundu.
 

Malatya’da yoğun sis etkili oluyor

Malatya’da yoğun sis etkili oluyor

Malatya’da yoğun sis nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanıyor. Günün ilk saatlerinden itibaren etkili olan sis nedeniyle havayolu ulaşımında da aksamalar yaşandı. Malatya’da bugün programı olan Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun uçağının da Malatya’daki sis nedeniyle halen Ankara’dan kalkamadığı öğrenildi.Malatya’da yoğun sis özellikle ulaşımda aksamalara neden oluyor. Trafikte ilerleyen sürücüler yer yer görüş mesafesi 20-30 metreye kadar düşen sis nedeniyle ilerlemekte zorluk yaşarken, havayolu trafiğinde de sis nedeniyle aksamalar meydana geliyor. Malatya’dan sabah saatlerinde Ankara ve İstanbul’a kalkacak uçakların sis nedeniyle uçuşları iptal olurken Malatya’da bugün programı olan Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun uçağının da Malatya’daki sis nedeniyle halen Ankara’dan kalkamadığı öğrenildi.Kentin genelinde etkili olan sisin etkisini sürdüreceği öğrenilirken yetkililer özellikle karayolunda sürücülerin sis nedeniyle dikkatli ilerlemelerini istiyor.
Malatya’da yoğun sis etkili oluyor
Malatya’da yoğun sis nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanıyor. Günün ilk saatlerinden itibaren etkili olan sis nedeniyle havayolu ulaşımında da aksamalar yaşandı. Malatya’da bugün programı olan Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun uçağının da Malatya’daki sis nedeniyle halen Ankara’dan kalkamadığı öğrenildi.
Malatya’da yoğun sis özellikle ulaşımda aksamalara neden oluyor. Trafikte ilerleyen sürücüler yer yer görüş mesafesi 20-30 metreye kadar düşen sis nedeniyle ilerlemekte zorluk yaşarken, havayolu trafiğinde de sis nedeniyle aksamalar meydana geliyor. Malatya’dan sabah saatlerinde Ankara ve İstanbul’a kalkacak uçakların sis nedeniyle uçuşları iptal olurken Malatya’da bugün programı olan Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun uçağının da Malatya’daki sis nedeniyle halen Ankara’dan kalkamadığı öğrenildi.
Kentin genelinde etkili olan sisin etkisini sürdüreceği öğrenilirken yetkililer özellikle karayolunda sürücülerin sis nedeniyle dikkatli ilerlemelerini istiyor.

Malatya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.