Mardian Mall AVM Türkiye şampiyonası öncesi sporcuları ağırladı

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.07.2023 - 08:45, Güncelleme: 22.07.2023 - 00:30 1088+ kez okundu.
 

Mardian Mall AVM Türkiye şampiyonası öncesi sporcuları ağırladı

Mardian Mall AVM Türkiye şampiyonası öncesi sporcuları ağırladı

Mardian Mall AVM yönetimi 29-30 tarihlerinde Adana’da yapılacak Türkiye şampiyonası öncesi yüzme sporcularını ağırladı.Mardin Gençlik Yüzme sporcuları, farklı yaş gruplarında katılmış olduğu yarı final müsabakalarını başarı ile geçerek 29-30 Temmuz 2023 tarihleri arasında Adana’da yapılacak olan Türkiye şampiyonası öncesi Mardian MALL Alışveriş Merkezinde moral depoladı.Mardian Mall AVM Pazarlama Müdürü Dilber Ecevit, sporcuların başarı yolculuklarına eşlik etmekten büyük gurur duyduğunu belirterek, “Toplumsal sorumluluklarımızın bilinciyle gençliğe ve spora yönelik projelere imza atmaya, başarıya giden yolculuklarında sporcularımızı desteklemeye her daim devam edeceğiz. Final yolculuklarında sporcularımıza başarılar diliyorum" dedi.Mardin Gençlik Spor İl Müdürü Beytullah Birlik ise sporcuların katıldığı yarışmalarda elde ettikleri derecelerin gurur kaynakları olduğunu söyledi.Birlik, şöyle konuştu:“Sporcularımızın azimli ve hırslı performansları, antrenörlerimizin özverili çalışmaları ve kulüp yönetim ekibimizin desteği sayesinde elde ettiğimiz başarıların devamlılığını sürdürmeyi, sporcularımızın yerelde elde ettiği başarıları, ulusalda ve uluslararası alanda elde etmeyi hedeflemekteyiz. Başarı bir ekip işidir. Takımımızın ve sporcularımızın başarıları, aynı zamanda antrenör, yönetici, İdareci, Sponsor tüm paydaşların başarısıdır. Bu paydaşlar arasında desteklerini esirgemeyen kulübümüzün başarısı için bütün imkanları seferber eden ve her konuda destekleyicimiz olan Mardian Mall AVM yönetimine ayrıca teşekkür ederiz.”
Mardian Mall AVM Türkiye şampiyonası öncesi sporcuları ağırladı
Mardian Mall AVM yönetimi 29-30 tarihlerinde Adana’da yapılacak Türkiye şampiyonası öncesi yüzme sporcularını ağırladı.
Mardin Gençlik Yüzme sporcuları, farklı yaş gruplarında katılmış olduğu yarı final müsabakalarını başarı ile geçerek 29-30 Temmuz 2023 tarihleri arasında Adana’da yapılacak olan Türkiye şampiyonası öncesi Mardian MALL Alışveriş Merkezinde moral depoladı.
Mardian Mall AVM Pazarlama Müdürü Dilber Ecevit, sporcuların başarı yolculuklarına eşlik etmekten büyük gurur duyduğunu belirterek, “Toplumsal sorumluluklarımızın bilinciyle gençliğe ve spora yönelik projelere imza atmaya, başarıya giden yolculuklarında sporcularımızı desteklemeye her daim devam edeceğiz. Final yolculuklarında sporcularımıza başarılar diliyorum" dedi.
Mardin Gençlik Spor İl Müdürü Beytullah Birlik ise sporcuların katıldığı yarışmalarda elde ettikleri derecelerin gurur kaynakları olduğunu söyledi.
Birlik, şöyle konuştu:
“Sporcularımızın azimli ve hırslı performansları, antrenörlerimizin özverili çalışmaları ve kulüp yönetim ekibimizin desteği sayesinde elde ettiğimiz başarıların devamlılığını sürdürmeyi, sporcularımızın yerelde elde ettiği başarıları, ulusalda ve uluslararası alanda elde etmeyi hedeflemekteyiz. Başarı bir ekip işidir. Takımımızın ve sporcularımızın başarıları, aynı zamanda antrenör, yönetici, İdareci, Sponsor tüm paydaşların başarısıdır. Bu paydaşlar arasında desteklerini esirgemeyen kulübümüzün başarısı için bütün imkanları seferber eden ve her konuda destekleyicimiz olan Mardian Mall AVM yönetimine ayrıca teşekkür ederiz.”
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.