Memleketimden İnsan Manzaraları oyunu sahnelendi

Kültür-Sanat 12.01.2022 - 12:57, Güncelleme: 12.01.2022 - 12:57 1097+ kez okundu.
 

Memleketimden İnsan Manzaraları oyunu sahnelendi

Özellikle tiyatro oyunlarına karşı hassas bir duruş sergileyen Çanakkaleliler, Memleketimden İnsan Manzaraları oyununu izleyebilmek için İÇDAŞ Kongre Merkezi’ni tamamen doldurdular.

Memleketimden İnsan Manzaraları, saat 20.00’de Çanakkaleliler ile buluştu. Kurgulayan ve Yönetmen Rutkay Aziz, Taner Barlas, Levend Yılmaz, Levent Ülgen, Özcan Alpar, Ebru Saçar, Ekin Aksu, Can Bulut, Enes Sarı, Hale Algabri, Öykü Eraslan, Hüseyin Uçurtma 2 perdelik oyundaki sahne performansları ile uzun süre ayakta alkışlandılar. Oyunun başlangıç saati olan 20.00’den önce koltuklar neredeyse tamamen doldu. Oyunun sonunda ise duvara yansıyan Nazım Hikmet ve “Güzel Günler Göreceğiz Çocuklar” yazısı dikkat çekti. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’da salonda bulunan isimler arasındaydı. Başkan Gökhan, oyunun sonunda, Rutkay Aziz’e çiçek takdiminde bulundu. Salonda bulunan izleyiciler arasında özellikle üniversite öğrencilerinin çoğunlukta olması dikkat çekti.
Özellikle tiyatro oyunlarına karşı hassas bir duruş sergileyen Çanakkaleliler, Memleketimden İnsan Manzaraları oyununu izleyebilmek için İÇDAŞ Kongre Merkezi’ni tamamen doldurdular.

Memleketimden İnsan Manzaraları, saat 20.00’de Çanakkaleliler ile buluştu. Kurgulayan ve Yönetmen Rutkay Aziz, Taner Barlas, Levend Yılmaz, Levent Ülgen, Özcan Alpar, Ebru Saçar, Ekin Aksu, Can Bulut, Enes Sarı, Hale Algabri, Öykü Eraslan, Hüseyin Uçurtma 2 perdelik oyundaki sahne performansları ile uzun süre ayakta alkışlandılar.

Oyunun başlangıç saati olan 20.00’den önce koltuklar neredeyse tamamen doldu. Oyunun sonunda ise duvara yansıyan Nazım Hikmet ve “Güzel Günler Göreceğiz Çocuklar” yazısı dikkat çekti.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’da salonda bulunan isimler arasındaydı. Başkan Gökhan, oyunun sonunda, Rutkay Aziz’e çiçek takdiminde bulundu.

Salonda bulunan izleyiciler arasında özellikle üniversite öğrencilerinin çoğunlukta olması dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.