Merkezefendi Kent Tiiyatrosu’nun yeni oyununa büyük ilgi

Kültür-Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.06.2023 - 14:30, Güncelleme: 17.06.2023 - 14:28 676+ kez okundu.
 

Merkezefendi Kent Tiiyatrosu’nun yeni oyununa büyük ilgi

Merkezefendi Kent Tiiyatrosu’nun yeni oyununa büyük ilgi

Merkezefendi Kent Tiyatrosu tarafından sahnelenen ‘3 Beş 8 ve Diğer Şeyler’ oyununa tiyatro severler büyük ilgi gösterdi.Merkezefendi Kent Tiyatrosu, oyunlarını sahnelemeye devam ediyor. Tiyatro ekibi ‘3 Beş ve 8 Diğer Şeyler’ isimli yeni oyunu ile seyirci karşısına çıktı. Merkezefendi Kültür Merkezi Petek Salonu dolduran sanatseverler, oyunu büyük bir ilgiyle izledi. Tiyatro oyununu sahneleyen Merkezefendi Belediyesi Kent Tiyatrosu oyuncuları performanslarıyla izleyenleri hayran bıraktı. Eğlenceli ve komik anların yaşandığı tiyatro oyunu seyirciler tarafından tam not aldı. Oyun sonunda tiyatro ekibi, izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.
Merkezefendi Kent Tiiyatrosu’nun yeni oyununa büyük ilgi
Merkezefendi Kent Tiyatrosu tarafından sahnelenen ‘3 Beş 8 ve Diğer Şeyler’ oyununa tiyatro severler büyük ilgi gösterdi.
Merkezefendi Kent Tiyatrosu, oyunlarını sahnelemeye devam ediyor. Tiyatro ekibi ‘3 Beş ve 8 Diğer Şeyler’ isimli yeni oyunu ile seyirci karşısına çıktı. Merkezefendi Kültür Merkezi Petek Salonu dolduran sanatseverler, oyunu büyük bir ilgiyle izledi. Tiyatro oyununu sahneleyen Merkezefendi Belediyesi Kent Tiyatrosu oyuncuları performanslarıyla izleyenleri hayran bıraktı. Eğlenceli ve komik anların yaşandığı tiyatro oyunu seyirciler tarafından tam not aldı. Oyun sonunda tiyatro ekibi, izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.