MESLEKİ YETERLİLİK SINAVI BAŞLADI

Ekonomi 30.12.2021 - 13:31, Güncelleme: 30.12.2021 - 13:31 547+ kez okundu.
 

MESLEKİ YETERLİLİK SINAVI BAŞLADI

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) MEYBEM A.Ş. işbirliğinde toplamda 36 adayın katılımıyla ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde başladı.

"2021 YILINDA 304 ADAY İÇİN MESLEKİ YETERLİLİK SINAVLARI DÜZENLEDİK" 20 Aralık tarihinde başlayan ve toplamda 5 gün sürecek Mesleki Yeterlilik Sınavları hakkında bilgi veren Genel Sekreter Sema Sandal; “Odamız bünyesinde sınav yetkili kuruluşu TOBB MEYBEM A.Ş. işbirliğinde 2021 yılında 304 adayın katılımıyla toplamda 7 adet Mesleki Yeterlilik sınavı gerçekleştirdik. Odamız İlimizin ve Ülkemizin nitelikli eleman ihtiyacı ile yeni iş yeri açmak isteyen girişimcilerimize sınav imkanı tanıyarak ekonomimize ve istihdamımıza katkı sağlıyor. Firmalarımız personelleri için gerekli olan Mesleki Yeterlilik Sınavları için Odamızın ilgili departmanını arayarak bilgi alabilir.” dedi.
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) MEYBEM A.Ş. işbirliğinde toplamda 36 adayın katılımıyla ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde başladı.

"2021 YILINDA 304 ADAY İÇİN MESLEKİ YETERLİLİK SINAVLARI DÜZENLEDİK"

20 Aralık tarihinde başlayan ve toplamda 5 gün sürecek Mesleki Yeterlilik Sınavları hakkında bilgi veren Genel Sekreter Sema Sandal; “Odamız bünyesinde sınav yetkili kuruluşu TOBB MEYBEM A.Ş. işbirliğinde 2021 yılında 304 adayın katılımıyla toplamda 7 adet Mesleki Yeterlilik sınavı gerçekleştirdik. Odamız İlimizin ve Ülkemizin nitelikli eleman ihtiyacı ile yeni iş yeri açmak isteyen girişimcilerimize sınav imkanı tanıyarak ekonomimize ve istihdamımıza katkı sağlıyor. Firmalarımız personelleri için gerekli olan Mesleki Yeterlilik Sınavları için Odamızın ilgili departmanını arayarak bilgi alabilir.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.