Milli Sporcu ALBAYRAK'dan Vali AKTAŞ’a Ziyaret

Spor 11.03.2022 - 16:26, Güncelleme: 11.03.2022 - 16:26 1435+ kez okundu.
 

Milli Sporcu ALBAYRAK'dan Vali AKTAŞ’a Ziyaret

Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale Merkez Tenis Kulübü İşitme Engelli Milli Sporcu Naz ALBAYRAK’ı makamında kabul etti.

Milli Sporcu Naz ALBAYRAK’ ın annesi Nurhan ALBAYRAK ve Babası Gencay ALBAYRAK’nın da bulunduğu ziyarette Vali İlhami AKTAŞ, Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu’nun 3-4 Mart 2022 tarihinde düzenlemiş olduğu Türkiye Şampiyonası ile Deaflympics seçmelerinde Çift Büyük Bayanlar Türkiye Şampiyonluğu, Mix Çiftler Türkiye Şampiyonluğu ve Tek Büyük Bayanlar Türkiye İkinciliği elde eden Çanakkale Merkez Tenis Kulübü İşitme Engelli Milli Sporcu Naz ALBAYRAK ile bir süre görüşerek sohbet etti.  Mayıs ayında Brezilya’daki Olimpiyatlarda ülkemizi temsil etmeye hak kazanan Çanakkale Merkez Tenis Kulübü İşitme Engelli Milli Sporcu Naz ALBAYRAK’ tan katıldığı müsabakalar hakkında bilgi alan Vali İlhami AKTAŞ, milli sporcuyu tebrik ederek başarılarının daim olmasını diledi. Vali İlhami AKTAŞ, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.
Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale Merkez Tenis Kulübü İşitme Engelli Milli Sporcu Naz ALBAYRAK’ı makamında kabul etti.

Milli Sporcu Naz ALBAYRAK’ ın annesi Nurhan ALBAYRAK ve Babası Gencay ALBAYRAK’nın da bulunduğu ziyarette Vali İlhami AKTAŞ, Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu’nun 3-4 Mart 2022 tarihinde düzenlemiş olduğu Türkiye Şampiyonası ile Deaflympics seçmelerinde Çift Büyük Bayanlar Türkiye Şampiyonluğu, Mix Çiftler Türkiye Şampiyonluğu ve Tek Büyük Bayanlar Türkiye İkinciliği elde eden Çanakkale Merkez Tenis Kulübü İşitme Engelli Milli Sporcu Naz ALBAYRAK ile bir süre görüşerek sohbet etti. 

Mayıs ayında Brezilya’daki Olimpiyatlarda ülkemizi temsil etmeye hak kazanan Çanakkale Merkez Tenis Kulübü İşitme Engelli Milli Sporcu Naz ALBAYRAK’ tan katıldığı müsabakalar hakkında bilgi alan Vali İlhami AKTAŞ, milli sporcuyu tebrik ederek başarılarının daim olmasını diledi.

Vali İlhami AKTAŞ, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.