Mobilya atölyesinde yangın, ekipler müdahale ediyor

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.04.2023 - 19:23, Güncelleme: 19.04.2023 - 18:17 537+ kez okundu.
 

Mobilya atölyesinde yangın, ekipler müdahale ediyor

Mobilya atölyesinde yangın, ekipler müdahale ediyor

Mersin’de sanayi sitesi içerisinde yer alan mobilya atölyesinde yangın çıktı. İtfaiye ekipleri ile birlikte polisin TOMA araçları da müdahaleye başladı.Yangın, merkez Akdeniz ilçesinde yer alan sanayi sitesindeki bir mobilya atölyesinde meyana geldi. Alınan bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir nedenle atölye de yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüyerek fabrikayı sardı. Haber verilmesi üzerine bölgeye itfaiye, polis ve tedbir maksatlı sağlı ekipleri sevk edildi. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangının söndürülmesi için polisin (Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı) TOMA’ları da destek verdi. Yangının kontrol altına alınması için dört bir taraftan söndürme çalışması sürüyor.Bölgede her türlü tedbirin alındığını belirtildi.
Mobilya atölyesinde yangın, ekipler müdahale ediyor
Mersin’de sanayi sitesi içerisinde yer alan mobilya atölyesinde yangın çıktı. İtfaiye ekipleri ile birlikte polisin TOMA araçları da müdahaleye başladı.

Yangın, merkez Akdeniz ilçesinde yer alan sanayi sitesindeki bir mobilya atölyesinde meyana geldi. Alınan bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir nedenle atölye de yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüyerek fabrikayı sardı. Haber verilmesi üzerine bölgeye itfaiye, polis ve tedbir maksatlı sağlı ekipleri sevk edildi. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangının söndürülmesi için polisin (Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı) TOMA’ları da destek verdi. Yangının kontrol altına alınması için dört bir taraftan söndürme çalışması sürüyor.
Bölgede her türlü tedbirin alındığını belirtildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.