Muay Thai Dünya Şampiyonlarından Derece’yi ziyaret

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.06.2022 - 14:41, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:37 2116+ kez okundu.
 

Muay Thai Dünya Şampiyonlarından Derece’yi ziyaret

Muay Thai Dünya Şampiyonlarından Derece’yi ziyaret

26 Mayıs 2022-5 Haziran 2022 tarihleri arasında Birleşik Arap Emirlikleri Abu Dhabi Eyaletinde Büyükler Muay Thai dünya şampiyonasında; 60 KG’da Kübra Kocakuş, 45 KG’da İbrahim Hıdır Görgülü Dünya Şampiyonu oldu.Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nü ziyaret eden Kübra Kocakuş ve İbrahim Hıdır Görgülü; 20-25 Haziran tarihleri arasında Kocaeli’de düzenlenecek olan Türkiye Kick Boks Şampiyonasına ve 10-17 Temmuz’da ise Amerika Alabama’da yapılacak olan Dünya Oyunları’na katılacak. Ziyarette; Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, şampiyonları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.
Muay Thai Dünya Şampiyonlarından Derece’yi ziyaret
26 Mayıs 2022-5 Haziran 2022 tarihleri arasında Birleşik Arap Emirlikleri Abu Dhabi Eyaletinde Büyükler Muay Thai dünya şampiyonasında; 60 KG’da Kübra Kocakuş, 45 KG’da İbrahim Hıdır Görgülü Dünya Şampiyonu oldu.
Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nü ziyaret eden Kübra Kocakuş ve İbrahim Hıdır Görgülü; 20-25 Haziran tarihleri arasında Kocaeli’de düzenlenecek olan Türkiye Kick Boks Şampiyonasına ve 10-17 Temmuz’da ise Amerika Alabama’da yapılacak olan Dünya Oyunları’na katılacak. Ziyarette; Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, şampiyonları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.