Muğla Menteşe’deki orman yangını kontrol altına alındı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.09.2023 - 07:22, Güncelleme: 08.09.2023 - 01:07 923+ kez okundu.
 

Muğla Menteşe’deki orman yangını kontrol altına alındı

Muğla Menteşe’deki orman yangını kontrol altına alındı

Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Fadıl Mahallesi’nde henüz bilinmeyen bir nedenle orman yangını çıktı.Yangını gören vatandaşların durumu 112 acil çağrı merkezine bildirmesi üzerine bölgeye çok sayıda Muğla Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekibi ve Muğla Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı arazöz, su tankeri sevk edildi. Ekiplerin zamanında müdahalesi ile yangın büyümeden kontrol altına alınırken bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor.
Muğla Menteşe’deki orman yangını kontrol altına alındı
Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Fadıl Mahallesi’nde henüz bilinmeyen bir nedenle orman yangını çıktı.
Yangını gören vatandaşların durumu 112 acil çağrı merkezine bildirmesi üzerine bölgeye çok sayıda Muğla Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekibi ve Muğla Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı arazöz, su tankeri sevk edildi. Ekiplerin zamanında müdahalesi ile yangın büyümeden kontrol altına alınırken bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.