Muradiye’de “Dünya temizlik günü’ etkinliği düzenlendi

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.09.2023 - 17:02, Güncelleme: 16.09.2023 - 16:26 694+ kez okundu.
 

Muradiye’de “Dünya temizlik günü’ etkinliği düzenlendi

Muradiye’de “Dünya temizlik günü’ etkinliği düzenlendi

VAN (İHA) – Van’ın Muradiye Belediyesi, “16 Eylül Dünya Temizlik Günü’ nedeniyle çevre temizliği etkinliği düzenlendi.Muradiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü koordinesinde ‘16 Eylül Dünya Temizlik Günü’ nedeniyle çevre temizliği etkinliği düzenlendi. Muradiye mesire (baraj) alanında gerçekleştirilen etkinliğe Muradiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü, Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleri, çevre mühendisleri ve öğrenciler katıldı. Etkinlikte çevre mühendislerinin çocuklara sıfır atık konusunda bilgilendirme yapmasının ardından başlanan etkinlik ile çevre kirliliği farkındalığı oluşturuldu. Etkinlik sonunda Muradiye Belediyesi tarafından etkinliğe katılan öğrencilere tişört hediye edilerek geleceklerine sahip çıkan çocuklara teşekkür edildi.
Muradiye’de “Dünya temizlik günü’ etkinliği düzenlendi
VAN (İHA) – Van’ın Muradiye Belediyesi, “16 Eylül Dünya Temizlik Günü’ nedeniyle çevre temizliği etkinliği düzenlendi.
Muradiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü koordinesinde ‘16 Eylül Dünya Temizlik Günü’ nedeniyle çevre temizliği etkinliği düzenlendi. Muradiye mesire (baraj) alanında gerçekleştirilen etkinliğe Muradiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü, Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleri, çevre mühendisleri ve öğrenciler katıldı. Etkinlikte çevre mühendislerinin çocuklara sıfır atık konusunda bilgilendirme yapmasının ardından başlanan etkinlik ile çevre kirliliği farkındalığı oluşturuldu. Etkinlik sonunda Muradiye Belediyesi tarafından etkinliğe katılan öğrencilere tişört hediye edilerek geleceklerine sahip çıkan çocuklara teşekkür edildi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.