Muş’ta 390 paket kaçak sigara ele geçirildi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.09.2023 - 08:40, Güncelleme: 22.09.2023 - 00:20 583+ kez okundu.
 

Muş’ta 390 paket kaçak sigara ele geçirildi

Muş’ta 390 paket kaçak sigara ele geçirildi

Muş Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonlarda 390 paket kaçak sigara ele geçirilirken 1 şüpheli ise yakalandı.Muş İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Emniyet Müdürlüğümüz kaçakçılık birimince yapılan aramalarda 390 paket kaçak sigara ele geçirilmiştir. 1 şüpheli yakalanmıştır. Kaçakçılara göz açtırmadan huzur ve güveni sağlama faaliyetlerimiz devam edecektir” denildi.
Muş’ta 390 paket kaçak sigara ele geçirildi
Muş Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonlarda 390 paket kaçak sigara ele geçirilirken 1 şüpheli ise yakalandı.
Muş İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Emniyet Müdürlüğümüz kaçakçılık birimince yapılan aramalarda 390 paket kaçak sigara ele geçirilmiştir. 1 şüpheli yakalanmıştır. Kaçakçılara göz açtırmadan huzur ve güveni sağlama faaliyetlerimiz devam edecektir” denildi.

Muş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.