Mutan, yeniden siyaset sahnesine dönüyor

Siyaset 25.01.2022 - 22:27, Güncelleme: 25.01.2022 - 22:27 1115+ kez okundu.
 

Mutan, yeniden siyaset sahnesine dönüyor

Üç ayrı partiden üç dönem Kepez Belediye başkanlığına aday olan ve üç dönem başkanlık koltuğuna oturan Ömer Faruk Mutan, yeniden siyaset sahnesine dönmeye hazırlanıyor.

Üç dönem Kepez Belediye Başkanlığı makam koltuğuna oturan Mutan, araya sıkıştırdığı devlet memurluğundan emekli oldu. Emekli olur olmaz yeniden CHP’ye merkez İlçe binasına gelerek üyelik başvurusunda bulundu. Bilindiği gibi Ömer Faruk Mutan, geçtiğimiz seçimlerde Kepez belediye başkan adayı olmamış, parti içerisinde yapılan ön seçimde Çanakkale Belediye Başkan Aday Adayı olmuştu. Anavatan Partisi’nin kurulduğu ve fırtına gibi siyasi arenada estiği günlerde Kepez belediye Başkanı adayı olmuş, seçimi o dönemde doğma büyüme Kepezli olan Halil Atan, kurucu başkan olarak ipi göğüslemişti. Seçimi kaybeden Mutan, daha sonra YTP’den aday’olmuş seçimi kaybetmiş ardından da DSP’den seçimi kazanıp makama oturmuştu. Mutan, CHP’den de iki kez Kepez Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan isim olmuştu. Son seçimlerde aday olmayan Ömer Faruk Mutan, Gelibolu Sağlık camiasında hastane sorumlusu olarak emeklilik hakkını kazanmış ve emekli dilekçesini verdikten sonra ikinci bir dilekçe yazıp bununla da CHP Merkez İlçeye müracaat ederek yeniden partiye üyelik başvurusunda bulundu. Mutan, başvuruyla ilgili olarak, “Partime hizmet etmek için görev bekliyorum. Üyelik başvurumu yaptım. Referanslarım önemli isimler” demekle yetindi. Çanakkale Merkez İlçe yönetiminin Ömer Faruk Mutan’ın dilekçesine ne yanıt vereceği merakla bekleniyor.
Üç ayrı partiden üç dönem Kepez Belediye başkanlığına aday olan ve üç dönem başkanlık koltuğuna oturan Ömer Faruk Mutan, yeniden siyaset sahnesine dönmeye hazırlanıyor.

Üç dönem Kepez Belediye Başkanlığı makam koltuğuna oturan Mutan, araya sıkıştırdığı devlet memurluğundan emekli oldu. Emekli olur olmaz yeniden CHP’ye merkez İlçe binasına gelerek üyelik başvurusunda bulundu. Bilindiği gibi Ömer Faruk Mutan, geçtiğimiz seçimlerde Kepez belediye başkan adayı olmamış, parti içerisinde yapılan ön seçimde Çanakkale Belediye Başkan Aday Adayı olmuştu.

Anavatan Partisi’nin kurulduğu ve fırtına gibi siyasi arenada estiği günlerde Kepez belediye Başkanı adayı olmuş, seçimi o dönemde doğma büyüme Kepezli olan Halil Atan, kurucu başkan olarak ipi göğüslemişti. Seçimi kaybeden Mutan, daha sonra YTP’den aday’olmuş seçimi kaybetmiş ardından da DSP’den seçimi kazanıp makama oturmuştu. Mutan, CHP’den de iki kez Kepez Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan isim olmuştu.

Son seçimlerde aday olmayan Ömer Faruk Mutan, Gelibolu Sağlık camiasında hastane sorumlusu olarak emeklilik hakkını kazanmış ve emekli dilekçesini verdikten sonra ikinci bir dilekçe yazıp bununla da CHP Merkez İlçeye müracaat ederek yeniden partiye üyelik başvurusunda bulundu. Mutan, başvuruyla ilgili olarak, “Partime hizmet etmek için görev bekliyorum. Üyelik başvurumu yaptım. Referanslarım önemli isimler” demekle yetindi.

Çanakkale Merkez İlçe yönetiminin Ömer Faruk Mutan’ın dilekçesine ne yanıt vereceği merakla bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.