Osmaniye’de deprem konutları Aralık’ta teslim edilecek

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.10.2023 - 11:23, Güncelleme: 06.10.2023 - 11:19 783+ kez okundu.
 

Osmaniye’de deprem konutları Aralık’ta teslim edilecek

Osmaniye’de deprem konutları Aralık’ta teslim edilecek

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’taki depremlerden etkilenen Osmaniye’de, Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) temeli atılan 3 bin 800 kalıcı konut aralıkta teslim edilmesi planlanıyor.Osmaniye merkez, Akyar Mahallesinde yapımı devam eden deprem konutları inşaatında, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdür Yardımcısı Uğur Acar ile birlikte incelemelerde bulunan Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.Deprem konutlarının Aralık ayında teslim edilmeye başlayacağını ve bin 700 konutun da ihale aşamasında olduğunu söyleyen Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, “İlimiz genelinde şu anda 3 bin 800 konutumuzun inşaatı hızla devam ediyor. Aralık’ta konutlarımız teslim edilmeye başlanacak. Bin 700 konutumuz da ihale aşamasında. Konutlarımız gerçekten çok sağlam, depreme dayanıklı, modern bir şekilde yapılmaktadır. Bir an evvel bitirip, depremde evi yıkılan, evi ağır hasarlı olan, depremden dolayı evsiz kalan vatandaşlarımızın bu konutları hizmetlerine sunmak istiyoruz" dedi.
Osmaniye’de deprem konutları Aralık’ta teslim edilecek
Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’taki depremlerden etkilenen Osmaniye’de, Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) temeli atılan 3 bin 800 kalıcı konut aralıkta teslim edilmesi planlanıyor.
Osmaniye merkez, Akyar Mahallesinde yapımı devam eden deprem konutları inşaatında, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdür Yardımcısı Uğur Acar ile birlikte incelemelerde bulunan Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Deprem konutlarının Aralık ayında teslim edilmeye başlayacağını ve bin 700 konutun da ihale aşamasında olduğunu söyleyen Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, “İlimiz genelinde şu anda 3 bin 800 konutumuzun inşaatı hızla devam ediyor. Aralık’ta konutlarımız teslim edilmeye başlanacak. Bin 700 konutumuz da ihale aşamasında. Konutlarımız gerçekten çok sağlam, depreme dayanıklı, modern bir şekilde yapılmaktadır. Bir an evvel bitirip, depremde evi yıkılan, evi ağır hasarlı olan, depremden dolayı evsiz kalan vatandaşlarımızın bu konutları hizmetlerine sunmak istiyoruz" dedi.

Osmaniye HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.