Otomobil hafriyat kamyonuna çarptı: 1 yaralı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.08.2023 - 23:34, Güncelleme: 28.08.2023 - 23:29 1081+ kez okundu.
 

Otomobil hafriyat kamyonuna çarptı: 1 yaralı

Otomobil hafriyat kamyonuna çarptı: 1 yaralı

Antalya’nın Alanya ilçesinde otomobilin hafriyat kamyonuna çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.Kaza, saat 20.00 sıralarında Alanya’nın Demirtaş Mahallesi D-400 Karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gazipaşa istikametinden Alanya’ya doğru seyir halinde olan Emre Ç. idaresindeki 07 HMF 38 plakalı otomobil, Alanya istikametinden Gazipaşa’ya seyir halinde olan Edip K. idaresindeki 07 MGC 13 plakalı hafriyat kamyonuna çarptı. Kazada otomobil sürücüsü Emre Ç. (24) yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı, ambulansla Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hafriyat sürücüsü ise kazayı yara almadan atlattı. Kazaya karışan otomobilde maddi hasar meydana gelirken kaza nedeniyle yolda bir süreliğine trafik yoğunluğu yaşandı.
Otomobil hafriyat kamyonuna çarptı: 1 yaralı
Antalya’nın Alanya ilçesinde otomobilin hafriyat kamyonuna çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.
Kaza, saat 20.00 sıralarında Alanya’nın Demirtaş Mahallesi D-400 Karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gazipaşa istikametinden Alanya’ya doğru seyir halinde olan Emre Ç. idaresindeki 07 HMF 38 plakalı otomobil, Alanya istikametinden Gazipaşa’ya seyir halinde olan Edip K. idaresindeki 07 MGC 13 plakalı hafriyat kamyonuna çarptı. Kazada otomobil sürücüsü Emre Ç. (24) yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı, ambulansla Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hafriyat sürücüsü ise kazayı yara almadan atlattı. Kazaya karışan otomobilde maddi hasar meydana gelirken kaza nedeniyle yolda bir süreliğine trafik yoğunluğu yaşandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.