Özgür Ceylan, Başkan Bayram’ı ziyaret etti

Siyaset 21.02.2022 - 13:34, Güncelleme: 21.02.2022 - 13:34 1334+ kez okundu.
 

Özgür Ceylan, Başkan Bayram’ı ziyaret etti

CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram’ı ziyaret etti.

Ziyarete CHP Ayvacık İlçe Başkanı Emre Öz, CHP’li İl Genel Meclis Üyeleri Nizamettin Akça, Şerafettin Alkan ve CHP’li Belediye Meclis Üyeleri Muhsin Tunçaltan, Sevinç Avseren ve Halil İbrahim Çelik katıldı. Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette Milletvekili Ceylan, Başkan Bayram’a Dış Politika ve Erdal İnönü isimli kitabını hediye etti. Sonrasında CHP heyeti pazar esnafını gezerek vatandaşların sorunlarını dinledi. Ziyarete ilişkin açıklama yapan Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram, “Çanakkale Milletvekilimiz Özgür Ceylan Belediyemizi ziyaret etti. Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanımız Emre Öz ve İl Genel Meclisi Üyelerimiz Nizamettin Akça, Şerafettin Alkan ve Belediye Meclis Üyelerimiz Muhsin Tunçaltan Sevinç Avseren ve Halil İbrahim Çelik ile birlikte Cuma Pazarı esnafımızı ziyaret ettik. Tüm esnafımıza bereketli işler, Hayırlı Cumalar dileriz” dedi.
CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram’ı ziyaret etti.

Ziyarete CHP Ayvacık İlçe Başkanı Emre Öz, CHP’li İl Genel Meclis Üyeleri Nizamettin Akça, Şerafettin Alkan ve CHP’li Belediye Meclis Üyeleri Muhsin Tunçaltan, Sevinç Avseren ve Halil İbrahim Çelik katıldı.

Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette Milletvekili Ceylan, Başkan Bayram’a Dış Politika ve Erdal İnönü isimli kitabını hediye etti. Sonrasında CHP heyeti pazar esnafını gezerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Ziyarete ilişkin açıklama yapan Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram, “Çanakkale Milletvekilimiz Özgür Ceylan Belediyemizi ziyaret etti. Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanımız Emre Öz ve İl Genel Meclisi Üyelerimiz Nizamettin Akça, Şerafettin Alkan ve Belediye Meclis Üyelerimiz Muhsin Tunçaltan Sevinç Avseren ve Halil İbrahim Çelik ile birlikte Cuma Pazarı esnafımızı ziyaret ettik. Tüm esnafımıza bereketli işler, Hayırlı Cumalar dileriz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.