Park halindeki otomobilin camlarını kırıp lastiklerini patlattılar

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.07.2023 - 00:44, Güncelleme: 19.07.2023 - 23:09 489+ kez okundu.
 

Park halindeki otomobilin camlarını kırıp lastiklerini patlattılar

Park halindeki otomobilin camlarını kırıp lastiklerini patlattılar

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce park halindeki bir otomobilin camları kırılıp lastikleri patlatıldı.Olay, Yukarı Hatıpbağı Mahallesi eskş İnebolu Devlet Hastanesi bahçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Camikebir Mahallesi’nin muhtarı Cevat Civci’ye ait otomobilin camları, park halindeyken kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kırılıp lastikleri patlatıldı.Aracın başına geldiğinde camları kırılmış ve lastikleri patlatılmış halde gören Civci, İnebolu İlçe Emniyet Müdürlüğüne şikayette bulundu. Polis ekipleri, olayla ilgili inceleme başlattı.Duruma tepki gösteren Cevat Civci, “Burada aracıma zarar verilmiş, camları kırılmış, lastikleri kesilmiş. Belli bir düşmanımız olmadığı halde bu zarara maruz kaldık” dedi.
Park halindeki otomobilin camlarını kırıp lastiklerini patlattılar
Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce park halindeki bir otomobilin camları kırılıp lastikleri patlatıldı.
Olay, Yukarı Hatıpbağı Mahallesi eskş İnebolu Devlet Hastanesi bahçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Camikebir Mahallesi’nin muhtarı Cevat Civci’ye ait otomobilin camları, park halindeyken kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kırılıp lastikleri patlatıldı.
Aracın başına geldiğinde camları kırılmış ve lastikleri patlatılmış halde gören Civci, İnebolu İlçe Emniyet Müdürlüğüne şikayette bulundu. Polis ekipleri, olayla ilgili inceleme başlattı.
Duruma tepki gösteren Cevat Civci, “Burada aracıma zarar verilmiş, camları kırılmış, lastikleri kesilmiş. Belli bir düşmanımız olmadığı halde bu zarara maruz kaldık” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.