Pentagon’dan “Türk bayraklı” paylaşım

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.05.2023 - 20:48, Güncelleme: 27.05.2023 - 18:26 1112+ kez okundu.
 

Pentagon’dan “Türk bayraklı” paylaşım

Pentagon’dan “Türk bayraklı” paylaşım

ABD Savunma Bakanlığı, sosyal medya hesabından içinde Türk bayrağı ve NATO ittifakı 3 ülkenin bayrağının bulunduğu bir fotoğraf paylaştı.ABD Savunma Bakanlığı, içinde “Türk bayrağı” olan bir fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaştı. NATO tatbikatının yapıldığı belirtilen paylaşımda “Yan yana. Amerikan ordusu üyeleri, Griffin Shock 23 Tatbikatı’nın seçkin bir parçası olarak tatbikata katıldı. ABD’ye güvence verme yeteneğini gösteren tatbikat, NATO ittifakını NATO eFP BG Poland (Polonya’da faaliyet gösteren ABD liderliğindeki savaş grubu) büyüklüğünde bir birimle hızla güçlendiriyor” ifadeleri kullanıldı.
Pentagon’dan “Türk bayraklı” paylaşım
ABD Savunma Bakanlığı, sosyal medya hesabından içinde Türk bayrağı ve NATO ittifakı 3 ülkenin bayrağının bulunduğu bir fotoğraf paylaştı.

ABD Savunma Bakanlığı, içinde “Türk bayrağı” olan bir fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaştı. NATO tatbikatının yapıldığı belirtilen paylaşımda “Yan yana. Amerikan ordusu üyeleri, Griffin Shock 23 Tatbikatı’nın seçkin bir parçası olarak tatbikata katıldı. ABD’ye güvence verme yeteneğini gösteren tatbikat, NATO ittifakını NATO eFP BG Poland (Polonya’da faaliyet gösteren ABD liderliğindeki savaş grubu) büyüklüğünde bir birimle hızla güçlendiriyor” ifadeleri kullanıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.