Polis ile Uzman çavuş kaza yaptı, Uzman Çavuş yaşamını yitirdi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.10.2023 - 11:23, Güncelleme: 06.10.2023 - 11:20 796+ kez okundu.
 

Polis ile Uzman çavuş kaza yaptı, Uzman Çavuş yaşamını yitirdi

Polis ile Uzman çavuş kaza yaptı, Uzman Çavuş yaşamını yitirdi

Muğla’nın Menteşe ilçesinde polis ile uzman çavuşun karıştığı kazada Uzman Çavuş yaşamını yitirdi.Edinilen bilgiye göre, Menteşe ilçesi Gülağzı mevkiinde Yerkesik Jandarma Karakol Komutanlığında görevli Uzman Çavuş Hakan Aktaş’ın kullandığı 24 AL 040 plakalı aracı ile seyir halinde iken Gülağzı ışıklı kavşakta Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli Tahsin Çiçek’in kullandığı 48 HD 282 plakalı araç ile çarpıştı.Kaza sonrası 112 Acil Çağrı Merkezine bilgi verilmesi üzerine olay yerine Muğla Büyükşehir belediyesi itfaiye, 112 ambulans, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada 24 AL 040 plakalı araç sürücüsü Uzman Çavuş Hakan Aktaş ambulans ile olay yerinden Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.Yerkesik Jandarma Karakol Komutanlığında görevli Uzman Çavuş Hakan Aktaş’ın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis memuru Tahsin Çiçek ve yanında yolcu olarak bulunan Hüseyin Denli’nin hayati tehlikesi bulunmadığı açıklandı. Kaz ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Polis ile Uzman çavuş kaza yaptı, Uzman Çavuş yaşamını yitirdi
Muğla’nın Menteşe ilçesinde polis ile uzman çavuşun karıştığı kazada Uzman Çavuş yaşamını yitirdi.
Edinilen bilgiye göre, Menteşe ilçesi Gülağzı mevkiinde Yerkesik Jandarma Karakol Komutanlığında görevli Uzman Çavuş Hakan Aktaş’ın kullandığı 24 AL 040 plakalı aracı ile seyir halinde iken Gülağzı ışıklı kavşakta Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli Tahsin Çiçek’in kullandığı 48 HD 282 plakalı araç ile çarpıştı.
Kaza sonrası 112 Acil Çağrı Merkezine bilgi verilmesi üzerine olay yerine Muğla Büyükşehir belediyesi itfaiye, 112 ambulans, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada 24 AL 040 plakalı araç sürücüsü Uzman Çavuş Hakan Aktaş ambulans ile olay yerinden Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.
Yerkesik Jandarma Karakol Komutanlığında görevli Uzman Çavuş Hakan Aktaş’ın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis memuru Tahsin Çiçek ve yanında yolcu olarak bulunan Hüseyin Denli’nin hayati tehlikesi bulunmadığı açıklandı. Kaz ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Muğla HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.