Polisi bıçaklayan şüpheli kısa sürede yakalandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.12.2022 - 05:32, Güncelleme: 27.12.2022 - 00:10 491+ kez okundu.
 

Polisi bıçaklayan şüpheli kısa sürede yakalandı

Polisi bıçaklayan şüpheli kısa sürede yakalandı

Elazığ’da bir hırsızlık ihbarına giden ekipler ile şüpheli arasında çıkan arbedede bir polis, bıçaklanarak yaralandı. Şüpheli, kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alınırken, polisin durumunun iyi olduğu öğrenildi.İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kentin huzur ve güvenliğini sağlamak için canla başla gece gündüz demeden çalışıyor. Bu çerçevede ekipler, gece saatlerinde merkez Doğukent Mahallesi’nde bir hırsızlık ihbarını değerlendirerek olay yerine gitti. Bu sırada şüpheli ile polisler arasında çıkan arbedede bir polis memuru, şüpheli tarafından bıçaklanarak yaralandı. Olay yerinden kaçan şüpheli, kısa süre içerisinde ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.Hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alınan polisin durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Polisi bıçaklayan şüpheli kısa sürede yakalandı
Elazığ’da bir hırsızlık ihbarına giden ekipler ile şüpheli arasında çıkan arbedede bir polis, bıçaklanarak yaralandı. Şüpheli, kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alınırken, polisin durumunun iyi olduğu öğrenildi.
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kentin huzur ve güvenliğini sağlamak için canla başla gece gündüz demeden çalışıyor. Bu çerçevede ekipler, gece saatlerinde merkez Doğukent Mahallesi’nde bir hırsızlık ihbarını değerlendirerek olay yerine gitti. Bu sırada şüpheli ile polisler arasında çıkan arbedede bir polis memuru, şüpheli tarafından bıçaklanarak yaralandı. Olay yerinden kaçan şüpheli, kısa süre içerisinde ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alınan polisin durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.