Prof. Dr. Telat Koç Parkı Açılıyor

Yaşam 29.03.2022 - 22:25, Güncelleme: 29.03.2022 - 22:25 1251+ kez okundu.
 

Prof. Dr. Telat Koç Parkı Açılıyor

İsmetpaşa Mahallesi’nde yaklaşık 6000 m2’lik alanda çok çeşitli fonksiyonları ile düzenlenen park alanımız, 4 Nisan 2022 Pazartesi günü saat 12.00’da açılıyor.

Çanakkale Belediyesi'nden yapılan açılamada; ''Çocuk oyun alanı, fitness alanı, yeşil alan ve basketbol sahasından oluşan yaklaşık 6000 m2’lik park alanı, İsmetpaşa Mahallesi İzmir Caddesi üzerinde Çanakkale Belediyesi Hal Binası yakınında bulunmaktadır. Parka, Çanakkale Belediye Meclisi kararı ile 2021 yılında kaybettiğimiz kentimize önemli değer katan Prof. Dr. Telat Koç’un ismi verilmiştir.   Park alanımızın açılışına tüm kentlilerimiz davetlidir.'' ifadeleri yer aldı.
İsmetpaşa Mahallesi’nde yaklaşık 6000 m2’lik alanda çok çeşitli fonksiyonları ile düzenlenen park alanımız, 4 Nisan 2022 Pazartesi günü saat 12.00’da açılıyor.

Çanakkale Belediyesi'nden yapılan açılamada;

''Çocuk oyun alanı, fitness alanı, yeşil alan ve basketbol sahasından oluşan yaklaşık 6000 m2’lik park alanı, İsmetpaşa Mahallesi İzmir Caddesi üzerinde Çanakkale Belediyesi Hal Binası yakınında bulunmaktadır. Parka, Çanakkale Belediye Meclisi kararı ile 2021 yılında kaybettiğimiz kentimize önemli değer katan Prof. Dr. Telat Koç’un ismi verilmiştir.  

Park alanımızın açılışına tüm kentlilerimiz davetlidir.'' ifadeleri yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.