PTT ve Çanakkale OSB işbirliği

Ekonomi 08.01.2022 - 23:58, Güncelleme: 08.01.2022 - 23:58 1186+ kez okundu.
 

PTT ve Çanakkale OSB işbirliği

Çanakkale PTT Başmüdürü Alpaslan Ergün Gür ve PTT İşletme Müdürü Fatih TEPE Çanakkale organize Sanayi Bölge Müdürlüğüne ziyarette bulundu.

Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Ersoy ve Bölge Müdürü İlçin Ayan’ın da hazır bulunduğu ziyarette, Organize Sanayi Bölgesi içerisindeki tüm firmalar için geçerli olacak kargo taşıma ve teslim sözleşmesi imza altına alındı. Ayrıca Çanakkale Organize Sanayi Bölgesi içerisinde bir PTT Kargo Şubesi ve tüm bankacılık işlemlerinin yapılabileceği bir Pttmatik konulması için bilgi alışverişinde bulunularak, ilk adımlar atıldı. Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Ersoy, PTT Teşkilatının Organize Sanayi Bölgesi için önemini vurgulayarak çok önemli görevler üstlendiğini belirtti ve çalışmalarında başarılar diledi.
Çanakkale PTT Başmüdürü Alpaslan Ergün Gür ve PTT İşletme Müdürü Fatih TEPE Çanakkale organize Sanayi Bölge Müdürlüğüne ziyarette bulundu.

Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Ersoy ve Bölge Müdürü İlçin Ayan’ın da hazır bulunduğu ziyarette, Organize Sanayi Bölgesi içerisindeki tüm firmalar için geçerli olacak kargo taşıma ve teslim sözleşmesi imza altına alındı.
Ayrıca Çanakkale Organize Sanayi Bölgesi içerisinde bir PTT Kargo Şubesi ve tüm bankacılık işlemlerinin yapılabileceği bir Pttmatik konulması için bilgi alışverişinde bulunularak, ilk adımlar atıldı.

Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Ersoy, PTT Teşkilatının Organize Sanayi Bölgesi için önemini vurgulayarak çok önemli görevler üstlendiğini belirtti ve çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.