Reyhanlı’da 100. yıl parkının açılışı gerçekleştirildi

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.10.2023 - 08:26, Güncelleme: 30.10.2023 - 08:15 2884+ kez okundu.
 

Reyhanlı’da 100. yıl parkının açılışı gerçekleştirildi

Reyhanlı’da 100. yıl parkının açılışı gerçekleştirildi

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde Cumhuriyet’in 100. yılında, 100. yıl ismi verilen parkın açılışı gerçekleştirildi.Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılı asrın felaketinin yerle bir ettiği Hatay’da çeşitli etkinlikler ile kutlandı. Reyhanlı ilçesinde de belediye tarafından Cumhuriyet’in 100. yıl dönümünde 100. yıl ismi verilen parkın açılışı gerçekleştirildi.Açılış törenine Reyhanlı Kaymakamı Yasin Öztürk, , İlçe Jandarma Komutanı Erdoğan Çelik, protokol üyeleri ve birçok davetli katıldı.
Reyhanlı’da 100. yıl parkının açılışı gerçekleştirildi
Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde Cumhuriyet’in 100. yılında, 100. yıl ismi verilen parkın açılışı gerçekleştirildi.
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılı asrın felaketinin yerle bir ettiği Hatay’da çeşitli etkinlikler ile kutlandı. Reyhanlı ilçesinde de belediye tarafından Cumhuriyet’in 100. yıl dönümünde 100. yıl ismi verilen parkın açılışı gerçekleştirildi.
Açılış törenine Reyhanlı Kaymakamı Yasin Öztürk, , İlçe Jandarma Komutanı Erdoğan Çelik, protokol üyeleri ve birçok davetli katıldı.

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.