Sakarya’da otomobil ile panelvan çarpıştı: 6 yaralı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.07.2023 - 00:44, Güncelleme: 19.07.2023 - 22:26 482+ kez okundu.
 

Sakarya’da otomobil ile panelvan çarpıştı: 6 yaralı

Sakarya’da otomobil ile panelvan çarpıştı: 6 yaralı

Sakarya’nın Erenler ilçesinde otomobil ile panelvanın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 6 kişi yaralandı.Kaza, Erenler ilçesi Pekşenler mevkiinde bulunan yeni otoyol gişeleri çıkışında bulunan kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 54 AAP 847 plakalı otomobil ile 81 ACL 777 plakalı panelvan tipi araç çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile savrulan panelvan yan yattı. Kazada otomobilde bulunan 5 kişi ile panelvan tipi araç sürücüsü yaralandı. Kazanın haber verilmesi üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerince araçlarda sıkışan yaralılar çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Bölgede ilk müdahaleleri yapılan 6 yaralı çeşitli hastanelere kaldırıldı.Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.
Sakarya’da otomobil ile panelvan çarpıştı: 6 yaralı
Sakarya’nın Erenler ilçesinde otomobil ile panelvanın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 6 kişi yaralandı.

Kaza, Erenler ilçesi Pekşenler mevkiinde bulunan yeni otoyol gişeleri çıkışında bulunan kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 54 AAP 847 plakalı otomobil ile 81 ACL 777 plakalı panelvan tipi araç çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile savrulan panelvan yan yattı. Kazada otomobilde bulunan 5 kişi ile panelvan tipi araç sürücüsü yaralandı. Kazanın haber verilmesi üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerince araçlarda sıkışan yaralılar çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Bölgede ilk müdahaleleri yapılan 6 yaralı çeşitli hastanelere kaldırıldı.
Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.