Şanlıurfa’da enkaz kaldırma çalışmaları sürüyor

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.02.2023 - 19:42, Güncelleme: 20.02.2023 - 18:55 660+ kez okundu.
 

Şanlıurfa’da enkaz kaldırma çalışmaları sürüyor

Şanlıurfa’da enkaz kaldırma çalışmaları sürüyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerde Şanlıurfa’da yıkılan binaların enkazını kaldırma çalışmaları güvenlik önlemleri eşliğinde devam ediyor.Kahramanmaraş merkezli 7.7 ile 7.6’lık depremlede Şanlıurfa’da yıkılan binaların enkaz kaldırma çalışmaları Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Daire Başkanlığı ile Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler tarafından yapılıyor. 19 binanın yıkıldığı Şanlıurfa’da enkaz kaldırma çalışmalarının yapılacağıalanlarda cadde ve sokaklar araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Kentin farklı bölgelerinde sürdürülen enkaz kaldırma çalışmaları geniş güvenlik önlemleri altında gerçekleştiriliyor.
Şanlıurfa’da enkaz kaldırma çalışmaları sürüyor
Kahramanmaraş merkezli depremlerde Şanlıurfa’da yıkılan binaların enkazını kaldırma çalışmaları güvenlik önlemleri eşliğinde devam ediyor.
Kahramanmaraş merkezli 7.7 ile 7.6’lık depremlede Şanlıurfa’da yıkılan binaların enkaz kaldırma çalışmaları Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Daire Başkanlığı ile Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler tarafından yapılıyor. 19 binanın yıkıldığı Şanlıurfa’da enkaz kaldırma çalışmalarının yapılacağı
alanlarda cadde ve sokaklar araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Kentin farklı bölgelerinde sürdürülen enkaz kaldırma çalışmaları geniş güvenlik önlemleri altında gerçekleştiriliyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.