ŞEHİT ANNELERİNE KADINLAR GÜNÜ ZİYARETİ

Yaşam 09.03.2022 - 13:40, Güncelleme: 09.03.2022 - 13:40 1394+ kez okundu.
 

ŞEHİT ANNELERİNE KADINLAR GÜNÜ ZİYARETİ

Vali İlhami AKTAŞ ve eşi Songül AKTAŞ, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle aziz şehitlerimizin annelerini ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında; 1998 yılında Van ilinde şehit düşen Asteğmen Özgür GENÇOĞLU’nun Annesi Rukiye GENÇOĞLU, 2015 yılında Hakkari ili Yüksekova ilçesinde şehit düşen Er Fatih DURU’nun Annesi Azime DURU ve 1998 yılında Hakkari ilinde şehit düşen Er Saadettin ÇOBAN’ın annesi Şaziment ÇOBAN’ı evlerinde ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ ve eşi Songül AKTAŞ, aziz şehitlerimizin annelerinin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladılar ve aziz şehitlerimizin annelerine çiçek takdim ettiler. Şehitlerimizin anneleri ile yakından ilgilenen Vali İlhami AKTAŞ, Aziz Şehitlerimizin emaneti olan yakınlarının her zaman yanında olacaklarını ifade ederek vatanı için canını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad etti. Ziyaret programında Vali İlhami AKTAŞ’a Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muhammet MERMER eşlik etti.
Vali İlhami AKTAŞ ve eşi Songül AKTAŞ, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle aziz şehitlerimizin annelerini ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında; 1998 yılında Van ilinde şehit düşen Asteğmen Özgür GENÇOĞLU’nun Annesi Rukiye GENÇOĞLU, 2015 yılında Hakkari ili Yüksekova ilçesinde şehit düşen Er Fatih DURU’nun Annesi Azime DURU ve 1998 yılında Hakkari ilinde şehit düşen Er Saadettin ÇOBAN’ın annesi Şaziment ÇOBAN’ı evlerinde ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ ve eşi Songül AKTAŞ, aziz şehitlerimizin annelerinin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladılar ve aziz şehitlerimizin annelerine çiçek takdim ettiler.


Şehitlerimizin anneleri ile yakından ilgilenen Vali İlhami AKTAŞ, Aziz Şehitlerimizin emaneti olan yakınlarının her zaman yanında olacaklarını ifade ederek vatanı için canını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad etti.

Ziyaret programında Vali İlhami AKTAŞ’a Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muhammet MERMER eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.