Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Yönetiminden Vali Ziyareti

Gündem 30.12.2021 - 18:34, Güncelleme: 30.12.2021 - 18:34 544+ kez okundu.
 

Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Yönetiminden Vali Ziyareti

Çanakkale Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Gülşen UZ ile yönetim kurulu üyeleri Ali COŞGUN, Gökhan UZ, Ramazan YİĞİTTOP, Nimet UZ, Mustafa ÖZKAN, Dilek ESEN, İsmail KAYA, Barbaros Doğan TUZCU ve Faize ERİŞ, Vali İlhami AKTAŞ’ı makamında ziyaret etti.

Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Gülşen UZ ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre görüşerek sohbet etti. Ziyarette; Çanakkale Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Gülşen UZ, Çanakkale Şehit ve Gazi Aileleri Derneği tarafından “Tarihin Akışını Değiştiren Kahramanlar Diyarı Çanakkale’’ projesi kapsamında hazırlanan ilimizin şehitlerinin hayatlarının anlatıldığı “Çanakkale Şehitleri” isimli belgesel filmi hakkında Vali İlhami AKTAŞ’a bilgi vererek desteklerinden dolayı teşekkür etti. Yapılan bilgilendirmenin ardından ilimizdeki 148 kahraman Şehidimizin hayatlarının anlatıldığı “Çanakkale’nin Kahraman Şehitleri” albümü Vali İlhami AKTAŞ’a takdim edildi. Ayrıca ziyarette; Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Gülşen UZ ve yönetim kurulu üyeleri, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman SOYLU ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirerek İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman SOYLU’yu “Çanakkale Şehitleri” isimli belgesel filminin galasına davet ettiler. Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Gülşen UZ ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür ve şükran duygularını ifade etti.
Çanakkale Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Gülşen UZ ile yönetim kurulu üyeleri Ali COŞGUN, Gökhan UZ, Ramazan YİĞİTTOP, Nimet UZ, Mustafa ÖZKAN, Dilek ESEN, İsmail KAYA, Barbaros Doğan TUZCU ve Faize ERİŞ, Vali İlhami AKTAŞ’ı makamında ziyaret etti.

Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Gülşen UZ ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre görüşerek sohbet etti.

Ziyarette; Çanakkale Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Gülşen UZ, Çanakkale Şehit ve Gazi Aileleri Derneği tarafından “Tarihin Akışını Değiştiren Kahramanlar Diyarı Çanakkale’’ projesi kapsamında hazırlanan ilimizin şehitlerinin hayatlarının anlatıldığı “Çanakkale Şehitleri” isimli belgesel filmi hakkında Vali İlhami AKTAŞ’a bilgi vererek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Yapılan bilgilendirmenin ardından ilimizdeki 148 kahraman Şehidimizin hayatlarının anlatıldığı “Çanakkale’nin Kahraman Şehitleri” albümü Vali İlhami AKTAŞ’a takdim edildi.

Ayrıca ziyarette; Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Gülşen UZ ve yönetim kurulu üyeleri, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman SOYLU ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirerek İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman SOYLU’yu “Çanakkale Şehitleri” isimli belgesel filminin galasına davet ettiler.

Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Gülşen UZ ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür ve şükran duygularını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.