Selahattin Yıldızlar'dan Abdurrahman Uzun'a tepki

Siyaset 01.01.2022 - 20:12, Güncelleme: 01.01.2022 - 20:12 1155+ kez okundu.
 

Selahattin Yıldızlar'dan Abdurrahman Uzun'a tepki

Biga Belediyesi tarafından organize edilen bir etkinlikte, konuşan Abdurrahman Uzun, Cumhuriyet ve Türkiye Cumhuriyeti kurucu lideri ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili tepki çeken söylemlerde bulunmuştu. İYİ Parti İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, konuyla ilgili tepki gösterdi ve yazılı basın açıklaması yaptı.

İYİ Parti İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, Biga’da gerçekleşen etkinlikte konuşan Abdurrahman Uzun’a ve etkinliğe tepki gösterdi. İYİ Parti İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, yazılı olarak yapmış olduğu basın açıklamasında, “24 Aralık Cuma Akşamı Biga Atatürk Kültür Merkezi’nde Biga Belediyesi tarafından konuk edilen adını bile anmayacağımız kişinin Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kurucu büyüklerimiz hakkındaki ima ve söylemlerini çaresizlik içindeki gündeme gelme ve şöhret olma heveslerinin bir neticesi olarak görüyoruz. Bu kişinin amacına ulaşmaması için adını bile anmıyoruz. Fakat konunun asıl üzücü ve mühim olan kısmı Çanakkale Ak Parti Milletvekili Sayın Jülide İskenderoğlu ve Sayın Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan’ın canlı olarak dinlediği bu konuşmaya sessiz kalmasıdır. Çanakkale topraklarında bu üzücü durumun yaşanmasına vesile olan, üstüne sessiz kalan Ak Partili sayın milletvekilinin ve belediye başkanının hangi şehrin belediye başkanı ve vekili olduklarını ısrarla bir kez daha hatırlatmak isteriz. Erken seçim yaklaştıkça milletin vicdanına oynayarak bu milleti kutuplaştırma çabalarınız nafiledir. Asıl sorunlarımızı unutturma çabalarınız nafiledir. Bu gibi neye hizmet ettiği belli olmayan kişiler ve organizasyonların bir daha tekrarlanmaması için İYİ Parti olarak takipçisi olacağımızı kamuoyuna bildiririz. Bu millette bu milletin Kurucu Lideri Mustafa Kemal Atatürk’te yalnız değildir. İYİ Parti milletimizin yanındadır” ifadelerini kullandı.
Biga Belediyesi tarafından organize edilen bir etkinlikte, konuşan Abdurrahman Uzun, Cumhuriyet ve Türkiye Cumhuriyeti kurucu lideri ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili tepki çeken söylemlerde bulunmuştu. İYİ Parti İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, konuyla ilgili tepki gösterdi ve yazılı basın açıklaması yaptı.

İYİ Parti İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, Biga’da gerçekleşen etkinlikte konuşan Abdurrahman Uzun’a ve etkinliğe tepki gösterdi.

İYİ Parti İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, yazılı olarak yapmış olduğu basın açıklamasında, “24 Aralık Cuma Akşamı Biga Atatürk Kültür Merkezi’nde Biga Belediyesi tarafından konuk edilen adını bile anmayacağımız kişinin Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kurucu büyüklerimiz hakkındaki ima ve söylemlerini çaresizlik içindeki gündeme gelme ve şöhret olma heveslerinin bir neticesi olarak görüyoruz. Bu kişinin amacına ulaşmaması için adını bile anmıyoruz.

Fakat konunun asıl üzücü ve mühim olan kısmı Çanakkale Ak Parti Milletvekili Sayın Jülide İskenderoğlu ve Sayın Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan’ın canlı olarak dinlediği bu konuşmaya sessiz kalmasıdır.

Çanakkale topraklarında bu üzücü durumun yaşanmasına vesile olan, üstüne sessiz kalan Ak Partili sayın milletvekilinin ve belediye başkanının hangi şehrin belediye başkanı ve vekili olduklarını ısrarla bir kez daha hatırlatmak isteriz.

Erken seçim yaklaştıkça milletin vicdanına oynayarak bu milleti kutuplaştırma çabalarınız nafiledir. Asıl sorunlarımızı unutturma çabalarınız nafiledir. Bu gibi neye hizmet ettiği belli olmayan kişiler ve organizasyonların bir daha tekrarlanmaması için İYİ Parti olarak takipçisi olacağımızı kamuoyuna bildiririz. Bu millette bu milletin Kurucu Lideri Mustafa Kemal Atatürk’te yalnız değildir. İYİ Parti milletimizin yanındadır” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.