Selendi’de güvenlik koordinasyon toplantısı yapıldı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.09.2023 - 09:32, Güncelleme: 19.09.2023 - 09:30 480+ kez okundu.
 

Selendi’de güvenlik koordinasyon toplantısı yapıldı

Selendi’de güvenlik koordinasyon toplantısı yapıldı

Manisa’nın Selendi ilçesinde güvenlik koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.Kaymakam Halil İbrahim Okumuş başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Muhammed Tok ve İlçe Emniyet Amiri Emre Gevanci katıldı. Toplantıda ilçenin huzurunu bozacak her türlü olumsuzluğa karşı alınacak tedbirler görüşüldü. İlçenin huzurunu korumak ve vatandaşların güvenliğini sağlamak için İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığı’nın 7 gün 24 saat aralıksız çalışmalarını yürüttüğü, önceliğin bireyin can ve mal güvenliğini sağlamak olduğu vurgulandı.
Selendi’de güvenlik koordinasyon toplantısı yapıldı
Manisa’nın Selendi ilçesinde güvenlik koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.
Kaymakam Halil İbrahim Okumuş başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Muhammed Tok ve İlçe Emniyet Amiri Emre Gevanci katıldı. Toplantıda ilçenin huzurunu bozacak her türlü olumsuzluğa karşı alınacak tedbirler görüşüldü. İlçenin huzurunu korumak ve vatandaşların güvenliğini sağlamak için İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığı’nın 7 gün 24 saat aralıksız çalışmalarını yürüttüğü, önceliğin bireyin can ve mal güvenliğini sağlamak olduğu vurgulandı.

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.