SEMİZOĞLU: 1915 ÇANAKKALE KÖPRÜMÜZ HAYIRLI OLSUN

Ekonomi 19.03.2022 - 23:00, Güncelleme: 19.03.2022 - 23:00 1180+ kez okundu.
 

SEMİZOĞLU: 1915 ÇANAKKALE KÖPRÜMÜZ HAYIRLI OLSUN

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk SEMİZOĞLU: 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİMİZİN 107.YILI KUTLU, 1915 ÇANAKKALE KÖPRÜMÜZ HAYIRLI OLSUN

Semizoğlu'nun mesajında şu ifadeler yer aldı; ''Aziz Türk Milletinin bu topraklarda yazdığı en büyük kahramanlık destanıdır Çanakkale Zaferi. Her türlü yokluk ve imkansızlıklara rağmen azim ve imanla kazanılan, Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunda en önemli kilometre taşıdır. Söz konusu Vatanın bütünlüğü ve Milletin bağımsızlığı olduğunda Türk Milletinin neleri başarabileceğinin tüm dünyaya kanıtıdır. Taarruzu değil ölmeyi emreden Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün, aziz şehitlerimizin, gazilerimizin, topyekün Türk Milletinin zaferidir. Bizlere de en kutsal emanettir. Şanlı Zaferimizin 107.yılında Dünyanın en uzun asma köprüsü, Avrupa’nın en büyük kamu yatırımı,  Türkiye’nin en prestijli projesi Çanakkale’de hayata geçiriliyor. 18 Mart 2022 tarihi itibarıyle Otoyol ve 1915 Çanakkale Köprüsü İstanbul’u  Çanakkale’ye,  Kuzey Ege’ye bağlıyor. İKİ ZAFERİ BİR ARADA KUTLAMAKTAN GURURLUYUZ Yıllardır İlimizin en büyük sorunlarından biri olarak karşımıza çıkan ulaşım sorunu ; her türlü yatırımı, üretimi, ticareti olumsuz etkilemiştir. Taze sebze meyvemizin, sütümüzün, balığımızın, tur otobüslerimizin İstanbul’a ulaşımında ne zorluklar çekildiğini, bir fırtınada nasıl mahsur ve çaresiz kalındığını yıllardır yaşayarak gördük. Ama artık bu aksamaların hepsi  son buluyor. 1915 Çanakkale Köprüsü ve bağlantılı çevre yolları ile Çanakkale; İstanbul, Kocaeli, Bursa, İzmir gibi büyükşehirlerin ortasında bağlantı noktası olacak. Avrupa’ya açılan kapılarımız  olan Yunanistan ve Bulgaristan’a yakınlığı artacak. Daha ulaşılabilir oldukça, daha fazla cazibe merkezi olacak, maliyetler azalacak, kalite artacak. Ezine Gıda İhtisas OSB’nin örneği olmayan şekilde hızlıca tahsislerinin tamamlanması, diğer Organize Sanayi Bölgelerimizin dolması bunun en somut örneğidir. Köprümüz adının anılması ile İlimiz ve Ülke ekonomisine , sanayiinin ihtiyaç duyduğu planlı bir yapılanmaya ve Türkiye’nin 2023 vizyonuna çok ciddi  katkı sunmuştur. Çanakkale İş Dünyası olarak bizlerin de böyle şanlı bir tarihi, böyle kutlu bir zaferi ekonomik zaferlerle taçlandırmak boynumuzun borcudur. Birlik ve beraberliğimize, değerlerimize, Çanakkale Ruhuna sahip çıktığımız sürece ekonomik zaferler daha da yakınlaşacaktır. Üreteceğiz, yerli ve milli olacağız, daha çok istihdam yaratacağız. Ülkemizin 2023 hedeflerine daha fazla katkı sunmak için daha çok çalışacağız. Çanakkale Zaferinin 107. Yılını bambaşka bir gururla kutlarken,  bugünlere ulaşmamızı sağlayan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Vatan ve Bayrak için can veren tüm şehitlerimizi minnet ve saygıyla anıyoruz. Çanakkale Ruhunu ve bu şanlı destanı gelecek kuşaklara aktararak, bu kutsal emaneti daima hatırlayacak ve hatırlatacağız. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, 1915 Çanakkale Köprümüzün İlimize ve Ülkemize kazandırılmasında emeği geçen tüm kurumlara şükranlarımızı sunuyoruz.   Zaferimiz kutlu, Köprümüz hayırlı olsun.''
ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk SEMİZOĞLU: 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİMİZİN 107.YILI KUTLU, 1915 ÇANAKKALE KÖPRÜMÜZ HAYIRLI OLSUN

Semizoğlu'nun mesajında şu ifadeler yer aldı;

''Aziz Türk Milletinin bu topraklarda yazdığı en büyük kahramanlık destanıdır Çanakkale Zaferi.

Her türlü yokluk ve imkansızlıklara rağmen azim ve imanla kazanılan, Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunda en önemli kilometre taşıdır.

Söz konusu Vatanın bütünlüğü ve Milletin bağımsızlığı olduğunda Türk Milletinin neleri başarabileceğinin tüm dünyaya kanıtıdır.

Taarruzu değil ölmeyi emreden Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün, aziz şehitlerimizin, gazilerimizin, topyekün Türk Milletinin zaferidir. Bizlere de en kutsal emanettir.

Şanlı Zaferimizin 107.yılında Dünyanın en uzun asma köprüsü, Avrupa’nın en büyük kamu yatırımı,  Türkiye’nin en prestijli projesi Çanakkale’de hayata geçiriliyor. 18 Mart 2022 tarihi itibarıyle Otoyol ve 1915 Çanakkale Köprüsü İstanbul’u  Çanakkale’ye,  Kuzey Ege’ye bağlıyor.

İKİ ZAFERİ BİR ARADA KUTLAMAKTAN GURURLUYUZ

Yıllardır İlimizin en büyük sorunlarından biri olarak karşımıza çıkan ulaşım sorunu ; her türlü yatırımı, üretimi, ticareti olumsuz etkilemiştir. Taze sebze meyvemizin, sütümüzün, balığımızın, tur otobüslerimizin İstanbul’a ulaşımında ne zorluklar çekildiğini, bir fırtınada nasıl mahsur ve çaresiz kalındığını yıllardır yaşayarak gördük.

Ama artık bu aksamaların hepsi  son buluyor. 1915 Çanakkale Köprüsü ve bağlantılı çevre yolları ile Çanakkale; İstanbul, Kocaeli, Bursa, İzmir gibi büyükşehirlerin ortasında bağlantı noktası olacak. Avrupa’ya açılan kapılarımız  olan Yunanistan ve Bulgaristan’a yakınlığı artacak. Daha ulaşılabilir oldukça, daha fazla cazibe merkezi olacak, maliyetler azalacak, kalite artacak. Ezine Gıda İhtisas OSB’nin örneği olmayan şekilde hızlıca tahsislerinin tamamlanması, diğer Organize Sanayi Bölgelerimizin dolması bunun en somut örneğidir. Köprümüz adının anılması ile İlimiz ve Ülke ekonomisine , sanayiinin ihtiyaç duyduğu planlı bir yapılanmaya ve Türkiye’nin 2023 vizyonuna çok ciddi  katkı sunmuştur.

Çanakkale İş Dünyası olarak bizlerin de böyle şanlı bir tarihi, böyle kutlu bir zaferi ekonomik zaferlerle taçlandırmak boynumuzun borcudur. Birlik ve beraberliğimize, değerlerimize, Çanakkale Ruhuna sahip çıktığımız sürece ekonomik zaferler daha da yakınlaşacaktır. Üreteceğiz, yerli ve milli olacağız, daha çok istihdam yaratacağız. Ülkemizin 2023 hedeflerine daha fazla katkı sunmak için daha çok çalışacağız.

Çanakkale Zaferinin 107. Yılını bambaşka bir gururla kutlarken,  bugünlere ulaşmamızı sağlayan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Vatan ve Bayrak için can veren tüm şehitlerimizi minnet ve saygıyla anıyoruz.

Çanakkale Ruhunu ve bu şanlı destanı gelecek kuşaklara aktararak, bu kutsal emaneti daima hatırlayacak ve hatırlatacağız.

Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, 1915 Çanakkale Köprümüzün İlimize ve Ülkemize kazandırılmasında emeği geçen tüm kurumlara şükranlarımızı sunuyoruz.  

Zaferimiz kutlu, Köprümüz hayırlı olsun.''

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.