Serik belediyesporlu futbolcu lösemi hastalığına yenik düştü

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.02.2024 - 13:39, Güncelleme: 18.02.2024 - 13:18 797+ kez okundu.
 

Serik belediyesporlu futbolcu lösemi hastalığına yenik düştü

Serik belediyesporlu futbolcu lösemi hastalığına yenik düştü

TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele Serik Belediyespor’un devre arasında Ankara Demirspor’dan transfer ettiği 29 yaşındaki Mümin Talip Pazarlı, lösemi hastalığına yenik düştü.2023-2024 futbol sezonu devre arasında Ankara Demirspor’dan Serik Belediyespor’a transfer olan futbolcu stoper mevkiinde görev yapıyordu.3 hafta önce rahatsızlanması sonrası Serik’te özel bir hastaneye kaldırılan Pazarlı’ya doktorlar tarafından kan kanseri teşhisi konuldu. Mümin Talip Pazarlı, tedavi gördüğü İstanbul’daki bir hastanesinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.Acı haberi sosyal medya üzerinden duyuran Serik Belediyespor kulübü yaptığı paylaştığı paylaşımda, “Geçtiğimiz günlerde kan kanseri teşhisi koyulan futbolcumuz Mümin Talip Pazarlı’nın vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Kendisine Allah’tan rahmet, tüm yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz” açıklamasında bulundu.
Serik belediyesporlu futbolcu lösemi hastalığına yenik düştü
TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele Serik Belediyespor’un devre arasında Ankara Demirspor’dan transfer ettiği 29 yaşındaki Mümin Talip Pazarlı, lösemi hastalığına yenik düştü.
2023-2024 futbol sezonu devre arasında Ankara Demirspor’dan Serik Belediyespor’a transfer olan futbolcu stoper mevkiinde görev yapıyordu.
3 hafta önce rahatsızlanması sonrası Serik’te özel bir hastaneye kaldırılan Pazarlı’ya doktorlar tarafından kan kanseri teşhisi konuldu. Mümin Talip Pazarlı, tedavi gördüğü İstanbul’daki bir hastanesinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.
Acı haberi sosyal medya üzerinden duyuran Serik Belediyespor kulübü yaptığı paylaştığı paylaşımda, “Geçtiğimiz günlerde kan kanseri teşhisi koyulan futbolcumuz Mümin Talip Pazarlı’nın vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Kendisine Allah’tan rahmet, tüm yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz” açıklamasında bulundu.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.