Tekirdağ’da 62 okul depreme karşı güçlendirildi

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.02.2023 - 12:03, Güncelleme: 20.02.2023 - 11:37 580+ kez okundu.
 

Tekirdağ’da 62 okul depreme karşı güçlendirildi

Tekirdağ’da 62 okul depreme karşı güçlendirildi

Tekirdağ’da depreme karşı yapılan uygulamalarda, 62 okulun depreme karşı güçlendirme çalışmalarının tamamlandığı bildirildi.Tekirdağ Valiliğince depreme karşı okullarda yapılan çalışmalarda, il genelindeki okul binalarında etüt çalışması yapılıyor. Bu çerçevede 62 okulun güçlendirme çalışmaları tamamlanırken, 11 okulda ise güçlendirme çalışmaları devam ediyor. Güçlendirme çalışmasına başlanacak 13 okulla ilgili ihale çalışmaları devam ederken, 17 okulun güçlendirilmesine başlanması için ise Bakanlıktan onay beklendiği bildirildi.
Tekirdağ’da 62 okul depreme karşı güçlendirildi
Tekirdağ’da depreme karşı yapılan uygulamalarda, 62 okulun depreme karşı güçlendirme çalışmalarının tamamlandığı bildirildi.
Tekirdağ Valiliğince depreme karşı okullarda yapılan çalışmalarda, il genelindeki okul binalarında etüt çalışması yapılıyor. Bu çerçevede 62 okulun güçlendirme çalışmaları tamamlanırken, 11 okulda ise güçlendirme çalışmaları devam ediyor. Güçlendirme çalışmasına başlanacak 13 okulla ilgili ihale çalışmaları devam ederken, 17 okulun güçlendirilmesine başlanması için ise Bakanlıktan onay beklendiği bildirildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.