Tekirdağ’da karton fabrikasında yangın: Alevler geceyi aydınlattı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.07.2023 - 08:45, Güncelleme: 22.07.2023 - 00:56 1061+ kez okundu.
 

Tekirdağ’da karton fabrikasında yangın: Alevler geceyi aydınlattı

Tekirdağ’da karton fabrikasında yangın: Alevler geceyi aydınlattı

Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde karton ambalaj fabrikasında büyük çaplı yangın meydana geldi. Yangına çevre ilçelerden de çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.Olay, gece saatlerinde Edirne yolu üzeri Ulaş Mahallesi mevkiindeki karton ambalaj fabrikasının depo tesislerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz bilinmeyen sebeple geri dönüşüme hazır binlerce karton balya alev alev yanmaya başladı.Yangının büyümesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Çevre ilçelerden de gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.Yangında büyük çaplı maddi hasarın meydana geldiği ifade ediliyor.Yangının söndürülmesi için itfaiye ekipleri büyük uğraş veriyor.
Tekirdağ’da karton fabrikasında yangın: Alevler geceyi aydınlattı
Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde karton ambalaj fabrikasında büyük çaplı yangın meydana geldi. Yangına çevre ilçelerden de çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Olay, gece saatlerinde Edirne yolu üzeri Ulaş Mahallesi mevkiindeki karton ambalaj fabrikasının depo tesislerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz bilinmeyen sebeple geri dönüşüme hazır binlerce karton balya alev alev yanmaya başladı.
Yangının büyümesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Çevre ilçelerden de gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.
Yangında büyük çaplı maddi hasarın meydana geldiği ifade ediliyor.
Yangının söndürülmesi için itfaiye ekipleri büyük uğraş veriyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.