Terminal içi otopark düzenlemesi tamamlandı

Gündem 02.02.2022 - 14:12, Güncelleme: 02.02.2022 - 14:12 1328+ kez okundu.
 

Terminal içi otopark düzenlemesi tamamlandı

Çan ilçesinde trafik akışını rahatlatacak otopark alanı genişletme çalışmalarında terminal içi otopark düzenlemesi tamamlandı.

Çan Belediyesi tarafından yapılan açıklamada; terminal içi otopark düzenlenmesi kapsamında araç doluluk kapasitesini iki kat artırdık ve alanda düzenlemeler gerçekleştirdiklerini ve araçların giriş-çıkış ve park etmesini kolaylaştıran park ayraçları yerleştirdiklerini belirttiler. Ayrıca, ağaç ve fidanlara hassasiyet ile davranarak zarar verilmeden yer değişikliklerinin yapıldığını da aktardılar.
Çan ilçesinde trafik akışını rahatlatacak otopark alanı genişletme çalışmalarında terminal içi otopark düzenlemesi tamamlandı.

Çan Belediyesi tarafından yapılan açıklamada; terminal içi otopark düzenlenmesi kapsamında araç doluluk kapasitesini iki kat artırdık ve alanda düzenlemeler gerçekleştirdiklerini ve araçların giriş-çıkış ve park etmesini kolaylaştıran park ayraçları yerleştirdiklerini belirttiler.

Ayrıca, ağaç ve fidanlara hassasiyet ile davranarak zarar verilmeden yer değişikliklerinin yapıldığını da aktardılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.