TÖRENE ROMAN DERNEKLERİ BAŞKANIDA KATILDI

Gündem 02.02.2022 - 13:48, Güncelleme: 02.02.2022 - 13:48 1349+ kez okundu.
 

TÖRENE ROMAN DERNEKLERİ BAŞKANIDA KATILDI

Çanakkale Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Şahin Şenoklar, devletiyle yürümeye adım atmaya devam ediyor.

Çanakkale’de geçtiğimiz günlerde AK Parti Grup Başkan vekili Bülent Turan’ın katılımıyla yeni federasyon binasının açılışını yapan başkan Şenoklar, basında çıkan yalan haberlere saha çalışmalarıyla cevap veriyor. Geçtiğimiz günlerde olumsuz hava şartlarından dolayı ertelenen Ayvacıkta yapımı bitmek üzere olan T2 tünellerinde ışık göründü töreni gerçekleşti. Tören Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti Grup Başkan vekili Bülent Turan, Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu’nun yanı birçok STK ve vatandaşlar katıldı. Çanakkale Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı ve ekibi de o açılışta yerini aldı. Başkan Şenoklar tören kapsamında devletin her daim yanında olduklarını ifade ederek, ‘’Devletimizin her kademesinde vatandaşlarımızın sesi olma yolunda emin adımlarla yürüyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın romanlara yönelik yaklaşımlarıyla ülkemizde önyargılar kırıldı. Bugün de devletimizin yanında olarak Çanakkale’mizin Ayvacık İlçesinde yazları ölüm saçan bir rampa olan Nusrat'lı rampalarını tarihe gömecek ulaşımı ve trafik güvenliğini sağlayacak T2 tünellerinde sona doğru gelindiğini gördük. Ulaştırma Bakanımız sayın Adil Karaismailoğlu beyefendiyle, tören sonrasında hasbihal etme imkânı bulduk. Bu sohbette yanımızda olan AK Parti Grup Başkan vekili sayın Bülent Turan’a teşekkür ederim. Bilinmelidir ki, roman camiasından ne bir terörist ne hain ne de bölücü çıkar.  
Çanakkale Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Şahin Şenoklar, devletiyle yürümeye adım atmaya devam ediyor.

Çanakkale’de geçtiğimiz günlerde AK Parti Grup Başkan vekili Bülent Turan’ın katılımıyla yeni federasyon binasının açılışını yapan başkan Şenoklar, basında çıkan yalan haberlere saha çalışmalarıyla cevap veriyor.

Geçtiğimiz günlerde olumsuz hava şartlarından dolayı ertelenen Ayvacıkta yapımı bitmek üzere olan T2 tünellerinde ışık göründü töreni gerçekleşti. Tören Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti Grup Başkan vekili Bülent Turan, Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu’nun yanı birçok STK ve vatandaşlar katıldı. Çanakkale Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı ve ekibi de o açılışta yerini aldı.

Başkan Şenoklar tören kapsamında devletin her daim yanında olduklarını ifade ederek, ‘’Devletimizin her kademesinde vatandaşlarımızın sesi olma yolunda emin adımlarla yürüyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın romanlara yönelik yaklaşımlarıyla ülkemizde önyargılar kırıldı. Bugün de devletimizin yanında olarak Çanakkale’mizin Ayvacık İlçesinde yazları ölüm saçan bir rampa olan Nusrat'lı rampalarını tarihe gömecek ulaşımı ve trafik güvenliğini sağlayacak T2 tünellerinde sona doğru gelindiğini gördük. Ulaştırma Bakanımız sayın Adil Karaismailoğlu beyefendiyle, tören sonrasında hasbihal etme imkânı bulduk. Bu sohbette yanımızda olan AK Parti Grup Başkan vekili sayın Bülent Turan’a teşekkür ederim. Bilinmelidir ki, roman camiasından ne bir terörist ne hain ne de bölücü çıkar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.