Troya Müzesi, minik arkeologları ağırladı

Eğitim 01.01.2022 - 23:39, Güncelleme: 01.01.2022 - 23:39 1211+ kez okundu.
 

Troya Müzesi, minik arkeologları ağırladı

Çanakkale BİLSEM Arkeoloji Atölyesi minik öğrencileri Troya müzesini ziyaret etti.

Çanakkale BİLSEM minik öğrencilerinin, antik yemek etkinliği ve müze ziyaretine AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, İl Kültür Turizm Müdürü Murat Yılmaz, Millî Eğitim Müdürümüz Ferhat Yılmaz ve Troya Müzesi Müdürü Rıdvan Gölcük eşlik etti. Kurum Müdürü Berna Aras ve Tarih öğretmeni Zişan Şirin Can eşliğinde yapılan Troya müzesi gezisinde öğrenciler müzede eğitimin, kendi bölgelerinde bulunan Troas kentinin önemini ve değerini yaşayarak öğrendiler.
Çanakkale BİLSEM Arkeoloji Atölyesi minik öğrencileri Troya müzesini ziyaret etti.

Çanakkale BİLSEM minik öğrencilerinin, antik yemek etkinliği ve müze ziyaretine AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, İl Kültür Turizm Müdürü Murat Yılmaz, Millî Eğitim Müdürümüz Ferhat Yılmaz ve Troya Müzesi Müdürü Rıdvan Gölcük eşlik etti.

Kurum Müdürü Berna Aras ve Tarih öğretmeni Zişan Şirin Can eşliğinde yapılan Troya müzesi gezisinde öğrenciler müzede eğitimin, kendi bölgelerinde bulunan Troas kentinin önemini ve değerini yaşayarak öğrendiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.