Tuğamiral PAŞAOĞLU'ndan, Vali AKTAŞ’a Ziyaret

Gündem 17.03.2022 - 23:45, Güncelleme: 17.03.2022 - 23:45 1443+ kez okundu.
 

Tuğamiral PAŞAOĞLU'ndan, Vali AKTAŞ’a Ziyaret

Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanı Tuğamiral Tayfun PAŞAOĞLU, Vali İlhami AKTAŞ’ı Ziyaret Etti

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107.Yıl Dönümü kapsamında ilimize gelen Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanı SG. Tuğamiral Tayfun PAŞAOĞLU, Vali İlhami AKTAŞ’a nezaket ziyaretinde bulundu.  Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanı SG. Yb. Ercan ORAN’ın da bulunduğu ziyarette, Vali İlhami AKTAŞ, Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanı Tuğamiral Tayfun PAŞAOĞLU ile bir süre görüşerek sohbet etti.  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İlhami AKTAŞ, Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanı Tuğamiral Tayfun PAŞAOĞLU’na ziyaretin anısına minyatür Şehitler Abidesi hediye etti.
Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanı Tuğamiral Tayfun PAŞAOĞLU, Vali İlhami AKTAŞ’ı Ziyaret Etti

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107.Yıl Dönümü kapsamında ilimize gelen Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanı SG. Tuğamiral Tayfun PAŞAOĞLU, Vali İlhami AKTAŞ’a nezaket ziyaretinde bulundu. 

Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanı SG. Yb. Ercan ORAN’ın da bulunduğu ziyarette, Vali İlhami AKTAŞ, Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanı Tuğamiral Tayfun PAŞAOĞLU ile bir süre görüşerek sohbet etti. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İlhami AKTAŞ, Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanı Tuğamiral Tayfun PAŞAOĞLU’na ziyaretin anısına minyatür Şehitler Abidesi hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.