Türk Dünyası Kastamonu’da rüzgar estirdi

Kültür-Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.06.2023 - 08:26, Güncelleme: 12.06.2023 - 02:03 773+ kez okundu.
 

Türk Dünyası Kastamonu’da rüzgar estirdi

Türk Dünyası Kastamonu’da rüzgar estirdi

Kastamonu’da düzenlenen 23. Türk Dünyası Günleri, 23 ülkeden sanatçıların katıldığı etkinliğin son gününde vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.Kastamonu Belediyesi tarafından düzenlenen, Kafkasya, Avrupa, ve Asya’daki 23 ülkeden Türk sanatçıların katıldığı ’Türk Dünyası Günleri’ 3 gün boyunca devam ederken Türk dünyasını Kastamonu’da buluşturan Türk Dünyası Günlerine kortej yürüyüşü ile start verildi. Daha sonra Kastamonu Belediyesi Meydanı’nda devam eden programda, Türki Cumhuriyetlerden gelen sanatçılar sahne aldı. Ünlü sanatçıların konserleriyle devam eden program son gününde büyük ilgi gördü.
Türk Dünyası Kastamonu’da rüzgar estirdi
Kastamonu’da düzenlenen 23. Türk Dünyası Günleri, 23 ülkeden sanatçıların katıldığı etkinliğin son gününde vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Kastamonu Belediyesi tarafından düzenlenen, Kafkasya, Avrupa, ve Asya’daki 23 ülkeden Türk sanatçıların katıldığı ’Türk Dünyası Günleri’ 3 gün boyunca devam ederken Türk dünyasını Kastamonu’da buluşturan Türk Dünyası Günlerine kortej yürüyüşü ile start verildi. Daha sonra Kastamonu Belediyesi Meydanı’nda devam eden programda, Türki Cumhuriyetlerden gelen sanatçılar sahne aldı. Ünlü sanatçıların konserleriyle devam eden program son gününde büyük ilgi gördü.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.